ACTUALITATE Ministrul de Finanțe, Florin Cîțu, la conferința „Berea face cinste României”: ...

Ministrul de Finanțe, Florin Cîțu, la conferința „Berea face cinste României”: Suntem într-o perioadă dificilă, nimeni nu are o soluţie și nimeni nu ştie exact ce să facă

În contextul în care mediul de afaceri din România este grav afectat de pandemie, ministrul de Finanțe, Florin Cîțu, se consolează cu ideea că a recunoscut de fiecare dată când nu a luat „măsuri perfecte” pentru a ajuta domeniile cele mai afectate ale economiei.

„Măsurile pe care le-am luat în acest an au fost pentru susţinerea întregii economii. În general, când am adoptat o măsură, m-am uitat să fie folosită de toată economia, să nu discriminăm. Dar sunt sectoare în economie care au fost afectate mai mult”, a spus Florin Cîțu, miercuri, la conferinţa anuală a Asociaţiei Berarii României, transmite Agepres.

Ministrul Cîțu recunoște că „nimeni nu are o soluţie, nimeni nu ştie exact ce să facă şi, de aceea, trebuie dialog”.

„Suntem într-o perioadă dificilă, nimeni nu a mai trecut prin aşa ceva, nimeni nu are o soluţie sau nimeni nu ştie exact ce să facă şi, de aceea, trebuie dialog. Sunt primul care recunosc că măsurile pe care le-am luat nu au fost perfecte din primul moment, dar acest Guvern a venit imediat cu îmbunătăţiri cum a văzut că ceva nu funcţionează. Aceeaşi flexibilitate o vom arăta şi în perioada următoare”, a afirmat Cîţu.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 8.312 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Cele mai citite

Articole relaționate