joi, noiembrie 30, 2023
ACTUALITATEMinistrul de Finanțe, Florin Cîțu, la conferința „Berea face cinste României”: ...

Ministrul de Finanțe, Florin Cîțu, la conferința „Berea face cinste României”: Suntem într-o perioadă dificilă, nimeni nu are o soluţie și nimeni nu ştie exact ce să facă

În contextul în care mediul de afaceri din România este grav afectat de pandemie, ministrul de Finanțe, Florin Cîțu, se consolează cu ideea că a recunoscut de fiecare dată când nu a luat „măsuri perfecte” pentru a ajuta domeniile cele mai afectate ale economiei.

„Măsurile pe care le-am luat în acest an au fost pentru susţinerea întregii economii. În general, când am adoptat o măsură, m-am uitat să fie folosită de toată economia, să nu discriminăm. Dar sunt sectoare în economie care au fost afectate mai mult”, a spus Florin Cîțu, miercuri, la conferinţa anuală a Asociaţiei Berarii României, transmite Agepres.

Ministrul Cîțu recunoște că „nimeni nu are o soluţie, nimeni nu ştie exact ce să facă şi, de aceea, trebuie dialog”.

„Suntem într-o perioadă dificilă, nimeni nu a mai trecut prin aşa ceva, nimeni nu are o soluţie sau nimeni nu ştie exact ce să facă şi, de aceea, trebuie dialog. Sunt primul care recunosc că măsurile pe care le-am luat nu au fost perfecte din primul moment, dar acest Guvern a venit imediat cu îmbunătăţiri cum a văzut că ceva nu funcţionează. Aceeaşi flexibilitate o vom arăta şi în perioada următoare”, a afirmat Cîţu.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate