luni, martie 27, 2023
ACTUALITATEMinistrul de externe maghiar, după ce Franța a schimbat legea pensiilor fără...

Ministrul de externe maghiar, după ce Franța a schimbat legea pensiilor fără vot parlamentar: Ei bine, dacă cineva mai critică Ungaria pe tema „statului de drept” după asta, să râdem cu toții, împreună!

Ministrul de externe maghiar, Peter Szijjarto, a ironizat felul în care Ungaria este criticată pentru lipsa „statului de drept”  după ce, în Franța, președintele Macron a schimbat legea pensiilor invocând un drept special, controversat, acordat prin Constituție.

Szijjarto a indicat și felul în care Germania a schimbat legea electorală, folosind o majoritate simplă, deși un act normativ de o asemenea importanță ar fi necesitat, în alte părți, o majoritate calificată.

„Ieri, în Franța, legea pensiilor a fost amendată fără un vot parlamentar, ceea ce, bineînțeles, nu este treaba noastră pentru că nu suntem francezi. Azi, în Germania, legea electorală a fost schimbată prin votul unei majorități simple, ceea ce, bineînțeles, n-are nimic de-a face cu noi, pentru că nu suntem germani. Dacă cineva mai critică starea „statului de drept” din Ungaria după asta, atunci să râdem cu toții, împreună!”, a scris șeful diplomației maghiare pe facebook.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Reamintim că și în România s-a făcut tam-tam pe tema „statului de drept”. Anterior, a fost organizat chiar și un Referendum – consultativ – pe tema justiției, dar al cărui rezultat a fost ignorat chiar de către inițiatori.

Processing

Donează pentru R3media

Contribuția ta va ajuta R3media să existe

  • RON *

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

35,300FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate