ȘTIRIMinisterul Sănătății anunță că numărul victimelor incendiului de la Matei Balș a...

Ministerul Sănătății anunță că numărul victimelor incendiului de la Matei Balș a ajuns la 18

Încă un pacient care s-a aflat în Pavilionul V al Institutului „Matei Balş” în timpul incendiului din 29 ianuarie a murit, numărul total al celor decedați ajungând la 18.

„Ministerul Sănătății a fost informat astăzi despre un deces în rândul pacienților care s-au aflat în Pavilionul V al Institutului National de Boli Infecțioase „Matei Balș” din București în timpul incendiului din 29 ianuarie 2021″, afirmă Ministerul Sănătății.

Potrivit sursei citate, este vorba despre un bărbat în vârstă de 68 de ani, transferat după incendiu la Spitalul Clinic de Urgență “Sf. Pantelimon” din București.

„Pacientul a fost diagnosticat cu o formă severă SARS Cov-2 şi prezenta afecțiuni asociate. Ancheta medico-legală va stabili cauzele decesului”, afirmă MS.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți.Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate