ȘTIRIMinisterul Sănătății anunță că numărul victimelor incendiului de la Matei Balș a...

Ministerul Sănătății anunță că numărul victimelor incendiului de la Matei Balș a ajuns la 18

Încă un pacient care s-a aflat în Pavilionul V al Institutului „Matei Balş” în timpul incendiului din 29 ianuarie a murit, numărul total al celor decedați ajungând la 18.

„Ministerul Sănătății a fost informat astăzi despre un deces în rândul pacienților care s-au aflat în Pavilionul V al Institutului National de Boli Infecțioase „Matei Balș” din București în timpul incendiului din 29 ianuarie 2021″, afirmă Ministerul Sănătății.

Potrivit sursei citate, este vorba despre un bărbat în vârstă de 68 de ani, transferat după incendiu la Spitalul Clinic de Urgență „Sf. Pantelimon” din București.

„Pacientul a fost diagnosticat cu o formă severă SARS Cov-2 şi prezenta afecțiuni asociate. Ancheta medico-legală va stabili cauzele decesului”, afirmă MS.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...