duminică, aprilie 14, 2024
ACTUALITATEMinisterul rus al Apărării atenționează că minele navale care plutesc în derivă...

Ministerul rus al Apărării atenționează că minele navale care plutesc în derivă în Marea Neagră vor ajunge în apele teritoriale ale României în patru zile: Amenințarea Kievului împiedică navale să părăsească porturile ucrainene

Potrivit șefului Centrului de management al apărării naționale din Rusia, Mihail Mizintsev, 67 de nave străine rămân blocate în porturile ucrainene.

Minele care plutesc de-a lungul coastei Mării Negre vor continua să reprezinte o amenințare pentru țările din regiune dacă condițiile meteorologice se vor înrăutăți, deoarece minele vor ajunge în România în patru zile și în Bulgaria în zece zile, a declarat șeful Centrului Național de Management al Apărării din Rusia, generalul colonel Mikhail Mizintsev. sambata.

„Dacă condițiile meteorologice din partea de nord a Mării Negre se vor înrăutăți, va apărea o amenințare, din cauza minelor în derivă care vor continua să plutească de-a lungul coastei Mării Negre. Minele vor ajunge în apele teritoriale ale României în patru zile și în Bulgaria în zece zile“, a menționat Mizintsev. .

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Amenințarea atacurilor cu bombardamente din partea Kievului în apele teritoriale ale Ucrainei, precum și amenințarea minelor în derivă împiedică navele să părăsească în siguranță porturile Herson, Nikolaev, Cernomorsk, Ochakov, Odessa și Yuzhny“, a precizat generalul.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis(alergie la praf, polen,venin)  și vei contribui la susținerea siteului R3media.

El a subliniat că „Rusia deschide zilnic un coridor umanitar în direcția sud-vest, între orele 8:00 și 19:00, ora Moscovei, care are o lungime de 80 de mile marine și o lățime de trei mile marine. Cu toate acestea, până acum, Ucraina nu și-a arătat dorința de a asigura trecerea în siguranță a navelor străine“, a subliniat Mizintsev. El a făcut din nou apel la comunitatea internațională, și anume la Organizația Maritimă Internațională, să influențeze autoritățile de la Kiev și să ia măsuri eficiente pentru a asigura plecarea în siguranță a navelor străine din porturile ucrainene.

Ministerul turc al Apărării a declarat sâmbătă că o mină de tip vechi a fost detectată în strâmtoarea Bosfor. Ministrul turc al apărării, Hulusi Akar, a spus că mina a fost dezactivată, conform TASS.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE