marți, aprilie 16, 2024
ACTUALITATEMihai Tîrnoveanu (Calea Neamului), mesaj pentru Viktor Orban la Băile Tușnad: Ceva...

Mihai Tîrnoveanu (Calea Neamului), mesaj pentru Viktor Orban la Băile Tușnad: Ceva este etern: Transilvania, pământ românesc! VIDEO

Mihai Tîrnoveanu, președintele Asociației Calea Neamului, a afișat un banner pe care scria „Ceva este etern: Transilvania, pământ românesc”, în timp ce premierul Ungariei, Viktor Orban, ținea un discurs la Băile Tușnad.

Mesajul a fost cu trimitere la trimitere la motto-ul din acest an al Universităţii de Vară de la Băile Tuşnad, care a fost „Unele lucruri sunt eterne”.

Deși suntem în România, gestul a stârnit nemulțumirea celor din jur, care au încercat să acopere afişul și l-au huiduit pe protestatar. În cele din urmă, forţele de ordine l-au scos din mulţime şi l-au îndepărtat pe bărbat din zona în care avea loc evenimentul.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

Viktor Orban a participat la a XXXI-a ediție a Universității de vară de la Băile Tușnad, alături de alți oficiali de la Budapesta, precum și de reprezentanți ai minorității maghiare din România.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

4 COMENTARII

 1. Părintele Arsenie Papacioc:

  “– Basarabia e și-un tampon între noi și ruși, care ne mai ferește. Rușii – un popor fără fund.
  Și ungurii sunt foarte primejdioși. Câinoși. Eu am fost primar al Zărneștiului. Dom’le, toate fabricile erau conduse numai de unguri. Și s-a întâmplat de s-a făcut o mișcare în favoarea lor, în Ardeal.
  Au îndrăzneală de stăpân. Un popor foarte primejdios. Și acum, ei, care sunt intruși, vor să pună mâna pe Ardeal.”

  Faceti un interviu cu el…..

 2. Super tare! Mi-a crescut inima cand am vazut stirea si filmuletul!
  2-3 oameni fara pic de frica in mijlocul a mii de ungurasi..Tot respectul meu!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE