duminică, ianuarie 29, 2023
ACTUALITATEMedicul Tudor Ciuhodaru: Este dovedit că vaccinații se pot infecta și pot...

Medicul Tudor Ciuhodaru: Este dovedit că vaccinații se pot infecta și pot transmite boala, poate aude și doamna de la Ministerul Sănătății

Medicul și europarlamentarul Tudor Ciuhodaru a precizat că circulația virusului nu este oprită, chiar dacă cetățenii se vaccinează anti-COVID și că cea mai importantă este testarea.

”Este dovedit că vaccinații se pot infecta și pot transmite boala, așa cum spune și domnul Fauci, poate aude și doamna de la Ministerul Sănătății, se pare că unele informații ajung mai greu acolo.

Și în aceste condiții, vaccinații pot fi și neimunizați și pot face forme severe de boală.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Uitați-vă și pe statisticile oficiale, au fost în România persoane vaccinate cu ambele doze chiar cu anticorpi dezvoltați, care au ajuns în stare critică la terapie intensivă și nu au putut fi salvate”, a declarat Ciuhodaru, scrie 3dots.ro.

Medicul a ținut să precizeze că Ioana Mihăilă confundă vaccinarea cu împiedicarea ”transmiterii bolii”.

”Vaccinarea rămâne un act individual, în sensul de a nu face o formă gravă a bolii.

Eu sunt vaccinat, lucrez într-un spital-suport de coronavirus. Dar a confunda vaccinarea cu testarea, cu împiedicarea transmiterii bolii, este o mare eroare și duce la o strategie fundamental greșită”, a mai comentat Ciuhodaru, la B1 TV.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate