joi, mai 23, 2024
ACTUALITATEMedicul Beatrice Mahler: Vaccinarea nu înseamnă că renunțăm la mască. Sunt cercetări...

Medicul Beatrice Mahler: Vaccinarea nu înseamnă că renunțăm la mască. Sunt cercetări în desfășurare care ne vor ajuta să ne organizăm viață în viitor

Imunizarea prin vaccinare nu înseamnă automat că trebuie să renunțăm la mască, a declarat, la Digi24, managerul Institutului „Marius Nasta”, Beatrice Mahler.

„Deocamdată, suntem la un nivel de transmitere comunitar ridicat și există o fereastră de timp pentru care nu există timp în spate, fereastră de timp de la care virusul intră în corp și momentul la care imunitatea noastră reușește să răspundă.

Nu se știe dacă în acea fereastră virusul nu reușește să se multiplice, astfel încât persoanele care contactează virusul să fie o sursă de infectare. Până avem răspuns la această întrebare e bine să purtăm masca.

Sunt convinsă că în acest an vom primi multe răspunsuri în privința imunității care răspund și acționează la agresiunea virală, în contact cu un nou virus.

Sunt cercetări în desfășurare și acest lucru va fi util pentru modul în care va trebui să ne organizăm viață în viitor”, a spus, la Digi24, medicul Beatrice Mahler.

Medicul Adrian Streinu-Cercel a afirmat, duminică, după ce a fost vaccinat cu a doua doză împotriva covid, că masca rămâne obligatorie în continuare, până în 2023, chiar și după vaccinare, după cum a relatat R3Media.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE