ACTUALITATEMarea Britanie | Boris Johnson anunță relaxarea restricțiilor începând cu 12 aprilie

Marea Britanie | Boris Johnson anunță relaxarea restricțiilor începând cu 12 aprilie

Premierul britanic Boris Johnson a anunțat relaxarea restricțiilor impuse de contextul pandemic, precizând totuși că este prea devreme să decidă dacă britanicii vor putea merge în vacanțe prin străinătate la vară, conform Mediafax.

„Vom trece la Pasul Doi al planului nostru. Vom redeschide magazinele, sălile de sport, grădinile zoologice, camping-urile de vacanță, serviciile de îngrijire personală, precum frizeriile și, bineînțeles, berăriile și terasele de toate tipurile. Așadar, luni, pe 12 [aprilie], eu însumi voi merge la pub și, precaut, voi bea o bere.”, a declarat Boris Johnson.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...