luni, mai 20, 2024
ACTUALITATEMarcel Ciolacu: Eu vreau să trăiesc într-o România liberă,eu nu vreau ca...

Marcel Ciolacu: Eu vreau să trăiesc într-o România liberă,eu nu vreau ca România să fie un vasal al Federaţiei Ruse

Prezent la evenimentul „Living better with Europe”, organizat la Palatul Parlamentului, premierul Marcel Ciolacu a declarat că alegerile europarlamentare din 9 iunie sunt foarte importante în întreaga Europă, adăugând că nu îşi doreşte să moară subit în puşcării sau otrăviţi contracandidaţii şi nici ca România să fie „un vasal” al Federaţiei Ruse.

„Eu vreau să trăiesc într-o România liberă, într-o Europă liberă, eu nu vreau ca contracandidaţii noştri să moară subit prin puşcării sau otrăviţi, eu nu vreau ca România să fie un vasal al Federaţiei Ruse, de aceea alegerile de pe 9 iunie, în întreaga Europă, sunt foarte importante. Comunicarea dintre familiile europene importante, care apără democraţia, este un lucru foarte important. Cred în valorile social-democrate şi încerc cu echipa guvernamentală să le punem în aplicare la nivelul României, încerc cu echipa de europarlamentari să le impunem, mai ales în ceea ce priveşte specificul României”, a afirmat Marcel Ciolacu.

De asemenea, premierul a mai declarat că parlament European şi viitoarea Comisie Europeană vor avea alte priorităţi comparativ cu cele care au fost stabilite în urmă cu cinci ani.

„Am avut aproape toată iarna crize cu agricultorii, cu transportatorii, toate aceste lucruri sunt provocări, sunt consecinţe ale acestor crize suprapuse. Prioritatea noastră este să discutăm şi să găsim cele mai bune soluţii, în primul rând de a apăra economia europeană şi economiile noastre naţionale. Sunt ferm convins că viitorul Parlament European, viitoarea Comisie Europeană, viitorul Consiliu vor avea priorităţi adaptate noilor cerinţe din statele pe care le reprezentăm. Toată filosofia de acum cinci ani în care au fost construite actuala Comisie Europeană şi actualul Parlament European în mare majoritate s-a modificat”, a mai adăugat el.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

7 COMENTARII

 1. Breten Marsel mare voievod.
  Breten marsel vrea libertate și neatarnare.
  În trecut rusii ne luau graul dar noi le-am dat și porumbul .
  Cu austriecii este cu totul altfel.
  Noi le-am dat petrolul în schimb ei ne-au luat padurile.
  Se observa libertatea neaatarnare etc etc.
  Vivat ura sa traiască.

 2. Din pacate dupa “lovitura de stat” din Dec. 1989, Romania a fost dezarmata, jefuita, indatorata antagonizata si transformata intr-o jalnica colonie condusa de alogeni-multi evrei sub pretexul luptei impotriva antisemitismului romanilor, . generalide armata si de securitate tradatori de Tara si Neam, magistrati corupti, academicieni plagiatori, prelati ipocriti, politicieni inculti si antiromani, ar majoritatea populatiei dezorientata, a adoptat “tradarea de tara si neam ca sport national”!
  cand obligatia noastra ca urmasi ai “Dacilor liberi” este sa rdefuzam si sclavia si vasalitatea nu numai fata de rusi dar si fata de occident, evrei ori alte popoare sau grupuri etnice!

  Virgil Ciuca, New York,02/21/24

 3. Ciolacu nu vrea ca România să fie un vasal al Federaţiei Ruse. el vrea sa fim sclavii celor de la Bruxelles si a Occidentului.

 4. E clar. De la o poștă se vede. Covrigărească sau excrementală, infamia voastră preferă vasalitatea față de lesbienele vărgate curcubeicește, pederaști pederaștii tăiați împrejur, hoții de doctorate, bacalaureate, combinate chimice, siderurgice, stare civilă tot ce se poate fura și vinde. Ar fi cazul să scăpăm odată de PSD, partidul scârbelor delicvente, fondat de tăiații împrejur Iliescu, Roman-Newlander și alți agenți ai pungpșimii demențiale globaliste

 5. „Marcel Ciolacu: Eu vreau să trăiesc într-o România liberă, eu nu vreau ca România să fie un vasal al Federaţiei Ruse”

  Clar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE