ACTUALITATEPsihiatrul Gabriel Diaconu: Neam de neamul nostru nu ne-am îngropat morții goi,...

Psihiatrul Gabriel Diaconu: Neam de neamul nostru nu ne-am îngropat morții goi, până în 2020

Psihiatrul Gabriel Diaconu a fost invitat la emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3 și a vorbit despre una dintre practicile impuse de autorități în pandemia de coronavirus.

„Pe lumea cealaltă, mai nou, în COVID-19, românii care ajung la Poarta Raiului, ajung cu o hainele în plasă. Nu avem resursa internă de a permite totuși, un ritual, care cred că face parte și din cultura românească.

Neam de neamul nostru nu ne-am îngropat morții goi, până în anul 2020. Cred că procedura asta trebuie schimbată”, a declarat Gabriel Diaconu la Sinteza Zilei.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 16.620 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Alătură-te R3media și pe Telegram

Pentru că știm cât de important este să primești cât mai ușor știrile și informațiile de care ai nevoie, te invităm să accesezi canalul...

Articole relaționate

Cele mai citite