ACTUALITATEPsihiatrul Gabriel Diaconu: Neam de neamul nostru nu ne-am îngropat morții goi,...

Psihiatrul Gabriel Diaconu: Neam de neamul nostru nu ne-am îngropat morții goi, până în 2020

Psihiatrul Gabriel Diaconu a fost invitat la emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3 și a vorbit despre una dintre practicile impuse de autorități în pandemia de coronavirus.

„Pe lumea cealaltă, mai nou, în COVID-19, românii care ajung la Poarta Raiului, ajung cu o hainele în plasă. Nu avem resursa internă de a permite totuși, un ritual, care cred că face parte și din cultura românească.

Neam de neamul nostru nu ne-am îngropat morții goi, până în anul 2020. Cred că procedura asta trebuie schimbată”, a declarat Gabriel Diaconu la Sinteza Zilei.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...