ACTUALITATEPsihiatrul Gabriel Diaconu: Neam de neamul nostru nu ne-am îngropat morții goi,...

Psihiatrul Gabriel Diaconu: Neam de neamul nostru nu ne-am îngropat morții goi, până în 2020

Psihiatrul Gabriel Diaconu a fost invitat la emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3 și a vorbit despre una dintre practicile impuse de autorități în pandemia de coronavirus.

„Pe lumea cealaltă, mai nou, în COVID-19, românii care ajung la Poarta Raiului, ajung cu o hainele în plasă. Nu avem resursa internă de a permite totuși, un ritual, care cred că face parte și din cultura românească.

Neam de neamul nostru nu ne-am îngropat morții goi, până în anul 2020. Cred că procedura asta trebuie schimbată”, a declarat Gabriel Diaconu la Sinteza Zilei.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT