duminică, aprilie 21, 2024
ACTUALITATEMajoritatea jucătoarelor din echipa de handbal feminin a României a refuzat să...

Majoritatea jucătoarelor din echipa de handbal feminin a României a refuzat să se vaccineze și nu au mai fost primite la Campionatul European

Federația Română de Handbal a anunțat lotul pentru Campionatul European, care va debuta pe 5 noiembrie, informează Eurosport.

Potrivit sursei citate, 8 dintre handbalistele convocate la echipa națională nu vor putea participa din cauza deciziei personale de a nu se vaccina. Niciuna dintre sportivele echipei  Gloria Buzău nu s-au vaccinat (este vorba despre Andra Moroianu, Bianca Harabagiu, Alina Ilie). În acest demers curajos de împotrivire contra vaccinării obligatorii li s-au alăturat jucătoarele Dana Baed-Kader, Elena Dache Roșu, Andreea Mihart și Andreea Popa.

În contextul dat de refuzul jucătoarelor mai sus amintite de a se vaccina, ele vor fi înlocuite cu mai tinerele Diana Lixăndroiu, Mihaela Mihai, Diana Lixăndroiu, Corina Lupei, Andreea Țîrle și Sorina Grozav-Tîrcă.

Aceste probleme privind lotul național de handbal al României au survenit după ce EHF (Federația Europeană de Handbal) a luat decizia condiționării participării la Campionatul European de prezentarea de către jucători a certificatului verde care să ateste că s-au vaccinat împotriva COVID-19.

Nu aceeași a fost poziția jucătoarelor Cristina Neagu, Eliza Buceschi, Iulia Dumanska, Crina Pintea și Nicoleta Dincă. Acestea au preferat să se supună noilor reguli restrictive impuse de EHF pentru a avea posibilitatea să evolueze în cadrul Campionatului European.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

8 COMENTARII

 1. Nu-i vorba de o simplă mascaradă a canaliilor și imbecililor, ci de una sinistră, ucigașă. Într-un an, poate unul și jumătate, doi vom vedea câte din aceste handbaliste vor muri subit, cum se spune, mai nou. Vom auzii că se moare de sughiț… Mai ști… Poate s-a murit de sughiț, nu de subit!
  De altfel, orice sport de performanță, de competiție, ar trebui scos în afara legii. Actualii satrapi din fruntea diverselor federații sportive, chipurile, trebuie trași la răspundere pentru că au obligat sportivii să se sinucidă prin vaccinare, ca la ruleta rusească! Handbalistele din Buzău par să aibă nu numai cap ci și minte. Celelalte, ca toți sportivi: au picioare, mușchi, crampoane, cap pe umeri dar minte mai încet, mai pe loc, chiar deloc! Prost să fi, noroc să ai! Ferice de fericiți! Poate morții sunt marii norocoși. Unii or fi deja în Rai, cum i-a asigurat și le-a garantat tovarășul Preșdinte-Patriarh, Daniel, al Bisercii Iohanniste multlateral dezvolate, pururea și marea, șocaracucuta, cum se roagă rrromii, după un rom, două sau nouă… la Țăndărei.
  Aștia nu sunt și nu pot fi eroi, ca în Antichitate, pe vremea adevăratelor Olimpiade, când sportivii erau sportivi, nu gladiatori, mercenari sau geambași de titluri sportive, pe sub mână.
  Trebuie să ne obișnuim cu ideea că sportul nu este și nu poate să fie industria urii și a prostiei. Nu e normal ca sportivii și spectatorii să se încaiere, să se insulte, să se lupte, să se omoare unii pe alții. Sportul a devenit o rușine, o imagine a decadenței lumii, țărilor, popoarelor ce se cred ”civilizate”.
  Cu vreo câteva excepții, cei mai mulți dintre șefii de State europene și responsabili sportivi ar trebui, ca primă pedeapsă, biciuiți în public: responsabilii sportivi în fața gloatelor de spectatori, pe stadioane, iar responsabili politici în Piața Victoriei. După prima recidivă, la Zidul Târgoviștei cu ei, până nu se răcește umbra lui Ceaușescu.
  Cei ce se vaccinează sunt și ei de vină, de vreme ce au trecut atâția ani prin viață și habar n-au că orice vaccin este otravă, care uneori poate fi mortală. Prostia, lenea ignoranța se plătesc și ele, ca orice păcat. Totuși, nimeni nu trebuie condamnat, nici măcar judecat, pentru că s-a vaccinat. S-a vaccinat și bună ziua! A dispus, liber, de corpul lui, din care a făcut un hoit. Un prost mai puțin! Să fie sănătos.
  Când după ce că-i prost, incult. că habar n-are pe ce lume trăiește, vaccinatul pune și frână, ca tovarășul Nosferatus, situația devine la Madagascar și preponderent, cum se spunea cândva. Ceva trebuie făcut. Pentru unii face Dracu, ca pentru Nosferatus. Pentru alții trebuie să facem noi, cei ce ne credem civilizați. Din păcate, Europa și lumea întreagă n-au cunoscut niciodată minciunile, pungășiile, crimele cu adevărat contra omenirii, care au loc astăzi. Trăim cea mai mare sălbăticie și barbarie din ultimele trei milenii. De peste trei milenii, lumea a progresat fără încetare. Din 1945 încoace, când Europa a pierdut Războiul ei de Independență, am decăzut în cea mai cruntă și mai rușinoasă barbarie. În ultimii doi ani am trăit cu toții rușinoasa BARBARIE A BOTNIȚEI, PE CARE NICI ANIMALELE N-AU ACCEPTAT-O VREODATĂ, DE BUNĂ VOIE
  OARE CÂND A ÎNCEPUT BARBARIA NEDEMNILOR CÂȘTIGĂTORI AI CELUI DE AL DOILEA RĂZBOI MONDIAL? DIN FERICIRE, BANDA CELOR PATRU S-A SPART! POPORUL RUS ESTE PE CALE SĂ-ȘI RĂSCUMPERE EROAREA DE A FI LUPTAT CONTRA LUI ÎNSUȘI, CONTRA OMENIRII. RĂMÂNE DE VĂZUT CÂND A ÎNCEPUT BARBARIA. DE ÎNCEPUT ÎNSĂ A ÎNCEPUT. UNII CRED CĂ A ÎNCEPUT LA SARAJEVO, ALȚII CĂ AR FI ÎNCEPUT LA VERSAILLES, TRIANON, SAINT GERMAIN, LA DANTZIG, YALTA, POTSDAM, NUREMBERG, HIROSHIMA, NAGASAKI… LA DRACU-N PRAZNIC!
  RUGĂMU-NE ÎNDURĂRILOR, LUCEAFĂRULUI MĂRILOR, SĂ NE LUMINEZE! MĂCAR SĂ ÎNȚELEGEM CINE SUNT CEI CE VOR SĂ ÎMBOTNIȚEZE OMENIREA. DACĂ AR FACE ASTA CU VACILE, I-AR LUA TAURII ÎN COARNE, CĂCI TAURII ÎȘI APĂRĂ NEVESTELE, LE IUBESC, NU GLUMĂ. NOI, BĂRBAȚII, PARCĂ AM FI DEJA TRANSGENDERIZAȚI, LESBIANIZAȚI. VA TREBUI SĂ NE CLONĂM NU PE IOANA D’ ARC, A FRANȚEI, CI PE DIANA D’ARC, A ROMÂNIEI, PE DOAMNA ȘOȘOACĂ, POATE NE-AR CREȘTE ȘI NOUĂ, GLORIOȘILOR IMPOTENȚI, CARE AM AJUNS, MĂCAR UN COI, CA LUI NEA NAE, DUPĂ LUPTELE DE LA BĂCOI, DE S-A DUS LA MINISTRUL DE RĂZBOI, SĂ-I DEA COIUL ÎNAPOI, IAR ACESTA, VITEJEȘTE, A RĂSPUNS CA MADAME VON DER PULI, DULAPULUI SAXON: DUTE-N PIZDA MĂ-TII, WERNOAIE! BRUXEL NU MAI ARE COAIE!
  DE ATUNCI SE CÂNTĂ: DA, DA, E ADEVĂRAT, NEA NAE TREBUIE DECORAT, CĂCI ÎN LUPTELE DE LA BĂICOIUL ȘI-A PIERDUT DITAMAI COIUL ȘI JUMATE DIN BĂRBĂȚIE!
  ACUM NE VOR CERE CELALTĂ JUMĂTATE. PE CALE ORALĂ, DESIGUR, CĂ LA SCRIS ÎI PRINDE CU PLAGIATU CEALALTĂ ȘOȘOACĂ, MADAM ȘERCAN, OCHI LIMPEDE, MINTE ZBURDALNICĂ, VINO-NCOACE, SLAVĂ DOMNULUI.
  DE-AM MAI AVEA VREO DOUĂ GENERĂLESE BĂRBĂTOASE, CA ASTEA, AM RECÂȘTIGA STGALINGRADUL, COTUL DONULUI, 23 AUGUSTUL, NE-AR VENI MINTEA LA CAP, CĂ DE CAP N-AM DUS LIPSĂ. MINTE ÎNSĂ, DĂ DOAMNE, NE-AR MAI TREBUI, MĂCAR CÂTĂ LE-A DAT DUMNEZEU HANDBALISTELOR DIN BUZĂU.
  PĂCAT CĂ NU FACE HANDABAL ȘI CIOLACU. AR AJUNGE MĂCAR MICIMAN, SĂ-I DEA CU TIFLA LU CIUCĂ, SĂ-I ARATE LUPTĂ DE ELIBERARE, RĂZBOAIE PESTE RĂZBOAIE, COAIE PESTE COAIE, BUZE PESTE BUZĂU, IARĂ CIUCĂ DIN TRANȘEE, CA SOLDATUL CE-AȘ MAI FU: DAȚI-MI, DAȚI-MI O FOMEIE, C-OI ÎNVINGE, ALTFEL NU, STRIGA TARE DIN TRANȘEE DOCTORAȘUL CE-AȘ MAI FU!
  Ce ți-e și cu sportul ăsta. Handbalul, treacă-meargă, cât or mai fi buzoiance cu minte la cap. Ce ne facem însă cu descoiații, cu bărbații nebărbați, nici homo, nici lesbi, nici puli, nici suli, unul mai nul ca altul, adunătură de zerouri pe din două.
  Vorba poetului: Pierduți sunteți pe Criș, pe Mureș / E moarte, e leșin, e somn? / Au Dragoș nu-i din Maramureș? / Au n-a fost la Moldova Domn?/ N-a frânt a dușmanilor nouri? / N-a frânt pe Leși, Tătari, Ruznaci? / Au Dragoș, vânător de bouri, n-o să vâneze și Ciolaci?

 2. Nu inteleg care e motivul solicitarii certificatului verde in conditiile in care nu mai este solicitat in tarile ue. Sportul a ajuns o mascarada teatrala de promovat vaccinarea. Am avut parte de asa ceva la tenis, acum vad ca si alte federatii aservite oms au preluat modelul. Cine crede ca da mana cu satana si se vaccineaza ca sa aiba performante sportive si castiguri substantiale se insala amarnic. Banii castigati sunt de fapt bani OTRAVITI. Sportul televizat nu mai prezinta interes pentru multi. Eu personal nu mai urmares de peste 1 am nici o transmisie sportiva. E doar propaganda. Felicitari fetelor noastre care au ales sa nu se vaccineze. Celelelte care s-au vandut….nu mai exista pentru mine! Le doresc sanatate la toate!

  • Cei care sunt atat de lași, încât, deși stabili financiar (“vârfuri”), “nu pot să refuze” un șantaj mizerabil nu se pot numi “vârfuri”, indiferent de performanța pe care o au sau pretind că o au.

   Din fericire, majoritatea celor care gândesc așa cum arătați dumneavoastră sunt doar persoane mediocre, care sunt însă îmbolnăvite de aroganța prostiei, care le dă siguranța că toți cei cu opinii diferite sunt neapărat inferiori. În limitarea lor, nu pot să își închipuie motivele pentru care alții ar refuza (altele decât clișeele imbecile de genul “ei cred ca sunt cipuri în vaccin”) și o să aibă o surpriză când vor afla că majoritatea scepticilor au făcut o analiză mult mai serioasă și mai solidă decât și-ar putea ei închipui. Și că decizia de a refuza șantajul, uneori aplicată cu un preț semnificativ, e atât singura corectă moral, cât și cea mai puțin periculoasă pe termen lung.

  • ‘varfurile’ astea vor ajunge in curand si ele sa nu mai aiba nimic de pierdut, pentru ca saracia si foamea va fi generalizata. Vor ramane si fara nimic si fara sanatate. Pentru mine nu sunt varfuri, sunt doar niste moluste nevertebrate, care cred ei in prostia lor ca-si vor mentine privilegiile daca se supun satanei..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE