sâmbătă, aprilie 13, 2024
ACTUALITATEVIDEO | Ruslan Munteanu, fost director adjunct SIS Moldova, despre faptul că...

VIDEO | Ruslan Munteanu, fost director adjunct SIS Moldova, despre faptul că George Simion s-ar fi întâlnit cu agenți ai Rusiei: Noi nu am primit o asemenea informație de la SBU. Asta e o prostie și o invenție a domnului Șalaru

Ruslan Munteanu, fost director adjunct al Serviciului de Informații și Securitate din Republica Moldova, a fost invitat la Gândul, unde a comentat declarațiile lui Anataol Șalaru, potrivit cărora George Simion s-ar fi întâlnit cu agenți ai Rusiei în urm cu mai bine de zece ani:

„Îmi pare foarte rău că ipocrizia domnului Șalaru a ajuns până aici. Din spusele domnului Șalaru reiese că directorul SIS, în biroul său de serviciu, divulgă unui cetățean o informație secretă.

Eu eram adjunctul domnului Bălan (directorul SIS Moldova) și aș fi avut informații, fiindcă eram responsabil de activitatea operativă a serviciului, iar informațiile astea le gestionam noi, adjuncții.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Istoria Românilor, de Petre P. Panaitescu(click aici), vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Domnul Șarau era deputat, dar pentru noi toți cetățenii au același statut. Deputatul are acces la informații secrete doar în ceea ce ține de activitatea dumnealui, a deputatului, dar nu a întreg serviciului special. Noi nu am primit o asemenea informație de la SBU (serviciul secret ucrainean). Asta e o prostie și o invenție a domnului Șalaru“, a spus Ruslan Munteanu, fost director adjunct SIS Moldova.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

2 COMENTARII

  1. Noi nu am primit o asemenea informație de la SBU (serviciul secret ucrainean).

    -ha!
    (r3 intentioneaza sa-si jigneasca cititorii?)

  2. Parteneriatul cu Rusia ar putea prezenta o serie de avantaje pentru Romania spre deosebire de cel cu nato care e neavantajos prin cheltuielile la care ne obliga fara rost. Asa ca sa o lasam mai moale cu defaimarea AUR ca nu tine. In primul rand nu e adevarat si in al doilea rand nimeni stie si nu poate proba real o intalnire cu servicii secrete oriude ar avea loc. Si chiar daca s-a intalnit…..care e problema? Se cunosc subiectele discutiei si acestea nu sunt ok? Pentru cine nu sunt ok?? Sa ne aduca la cunostina si noua ce au discutat!!! Daca stiu!!:)) tromboane!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE