ACTUALITATELudovic Orban nu înțelege ce vor protestatarii: „Ce ar trebui? Să moară...

Ludovic Orban nu înțelege ce vor protestatarii: „Ce ar trebui? Să moară mai mulți?”

Președintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, declară că „nu îi sunt clare” revendicările protestatarilor. Acesta este convins că organizatorii acestor manifestații se folosesc de pandemie, informează Aleph News.

„Nu înțeleg! În România sunt zeci de mii de oameni care și-au pierdut oameni dragi din cauza Covid, chiar în condițiile existenței măsurilor de protecție a sănătății publice. Ce ar trebui? Să moară mai mulți? Să fie mai multe familii în România care să aibă apropiați care să se îmbolnăvească și să riște să moară. Toate măsurile care sunt luate de autorități nu sunt decât măsuri care au ca scop de a păzi viața și sănătatea cetățenilor români.

Nimeni nu instituie măsuri de protecție sanitară de dragul instituirii acestor măsuri. Ele sunt necesare mai ales atunci când suntem confruntați cu vârful de creștere a îmbolnăvirilor, atunci când vedem că există aproape de limită capacitatea de tratare în spitale, în secțiile de ATI. Sincer, aceste manifestări, mai ales organizatorii acestor manifestări, parcă își doresc… să nu ne imaginăm că din senin se organizează în atâtea orașe manifestații. Nu este treaba mea să aflu [cine sunt organizatorii]. Cu siguranță se va afla în timp (…). Există instituții ale statului care pot identifica organizatorii acestor manifestații.

Pe de altă parte, se știe foarte clar că este folosită ca și pretext pandemia, se exploatează o stare de spirit care este determinată de pandemia care durează de peste un an, care a determinat măsuri care au pus la grea încercare răbdarea românilor și rezistența lor la astfel de măsuri.”, spune fostul premier.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

3 COMENTARII

  1. Băi Ludovic Orban, dacă mai repiri ești criminal care o omoară pe bunica! Stai inchis in baie 3 ani! Salvezi vieți! Te chemăm noi când trece, ok?

  2. La o beţie, tatăl micului Lucovid îl întreabă:
    – Ce vrei să te faci când vei fi mare?
    – Vreau să întru în crima organizată, răspunde copilul.
    – În care, în cea de stat sau în cea privată?! întrebă tatăl.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...