luni, septembrie 25, 2023
ACTUALITATELiviu Dragnea a împlinit 58 de ani. Cum l-a găsit fostul ministru...

Liviu Dragnea a împlinit 58 de ani. Cum l-a găsit fostul ministru de interne, Carmen Dan

Fostul ministru de interne Carmen Dan a mărturisit că a vorbit miercuri cu Liviu Dragnea, miercuri, când a fostul președinte PSD a împlinit 58 de ani: „Am regăsit același om puternic și semeț, pe care cei care îl hulesc astăzi și îi pronunță numele în șoaptă, nu mai pridideau să-l complimenteze”.

Carmen Dan a postat, pe Facebook, miercuri seara, că „niciodată nu e prea târziu pentru un gând, o vorbă sau o întâlnire, mai ales când e vorba despre oameni care au ales să facă bine atâtor semeni” și vorbește despre ea ca fiind, pentru mulți, „omul lui Liviu Dragnea”.

„Niciodată nu mi-a fost rușine de o astfel de etichetă, cu atât mai puțin pentru faptul că am lucrat alături de Liviu Dragnea mulți ani de zile. De altfel, dacă mă raportez strict la ultimii 4 ani și mă uit în rândurile colegilor mei din PSD (partid pe care nu l-am părăsit, așa cum citeam zilele trecute în presă), îmi este foarte greu să nu identific <oamenii lui Liviu Dragnea>. Pentru a nu detalia, spun doar că și atunci președintele partidului își dădea OK-ul final pe listele parlamentare și mă întreb acum dacă nu cumva parlamentarii PSD actuali nu erau în egală măsură oamenii lui Dragnea în decembrie 2016? Chiar și cei care astăzi au funcții de conducere. Vremurile se schimbă, oamenii se schimbă, dar viața merge înainte. Și cel mai important cred că este să nu regreți nimic din ce ai făcut, ci doar să înveți continuu”, scrie Carmen Dan, pe Facebook.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran și vei contribui la susținerea siteului  R3Media.

Fostul ministru de Interne din guvernarea PSD spune că acestea sunt doar o parte din gândurile pe care, miercuri, a ținut să le împărtășească cu Liviu Dragnea, în ziua când fostul lider PSD, în prezent, în închisoare, a împlinit 58 de ani. Carmen Dan spune că a făcut acest gest miercuri, pentru că și anul acesta, ca și în ultimii 20 de ani a ales să fie „aproape, atât cât s-a putut, de omul Liviu Dragnea, căruia i-am urat mulți ani cu sănătate, alături de cei dragi”.

„Am regăsit același om puternic și semeț, pe care cei care îl hulesc astăzi și îi pronunță numele în șoaptă, nu mai pridideau să-l complimenteze, mai ales în această zi”, mai scrie Dan.

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost condamnat, în 27 mai 2019, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate