joi, mai 23, 2024
ACTUALITATEEric Zemmour: Asociațiile LGBT le spală creierul copiilor. Aceștia au fost puternic...

Eric Zemmour: Asociațiile LGBT le spală creierul copiilor. Aceștia au fost puternic îndoctrinați în ultimii 40 de ani

Luni, Éric Zemmour, candidatul francez la președinția Franței, a vorbit despre asociațiile școlare care luptă împotriva rasismului și homofobiei. Potrivit acestuia, acestea spală creierul copiilor și dezvăluie nevoia unei reveniri la un sistem educațional mai conservator.

„În ultimii 40 de ani, copiii noștri au fost îndoctrinați”, a spus Zemmour.

„Școlile nu pot fi un loc în care ideologiile LGBT și anti-rasiste spală creierul copiilor”, a adăugat el. Zemmour, care a lăudat Ungaria și Polonia în trecut, și-a arătat sprijinul pentru pozițiile conservatoare ale acestor țări cu privire la problema ideologiei LGBT, în special în ceea ce privește încercările Ungariei de a opri răspândirea propagandei LGBT în sistemul educațional.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Zemmour intenționează să reintroducă înmânarea diplomelor la sfârșitul școlii primare, practică care a fost desființată în urmă cu mai bine de 50 de ani, deoarece copiii intrau tot mai mult în școlile secundare.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Păstura crudă și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Acesta optează pentru eliminarea limbilor străine din programa școlii primare, astfel încât copiii să se poată concentra pe franceză și matematică. De asemenea, ar sprijini studiul limbilor greacă și latină în licee sau ar suspenda beneficiile școlare pentru părinții copiilor neascultători.

Zemmour a criticat în continuare jurnaliștii, afirmând că oamenii au dreptul să fie supărați pe ei, deoarece acționează ca niște „oi”.

„2022 va fi anul renașterii jurnalismului francez, cel adevărat, grozav, care a murit sufocat sub o pătură de plumb de corectitudine politică”, a spus Zemmour.
La alegerile prezidențiale, Zemmour va concura și împotriva candidatului conservator mai consacrat, Marine Le Pen, și împotriva republicanei Valerie Pécresse, toți trei contestându-l pe președintele Emmanuel Macron.
Au mai rămas mai puțin de o sută de zile până la primul tur al alegerilor prezidențiale din Franța, iar candidații nu ezită să folosească termeni mai tăioși în discursurile lor.
După ce președintele Emmanuel Macron a spus că vrea să-i „enerveze” pe cei nevaccinați, rivala sa de dreapta Valérie Pécresse și-a întărit și retorica și, timpul unei vizite în sudul Franței, ea a vorbit despre necesitatea de a „curăța unele cartiere”, scrie Remix News.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE