sâmbătă, iunie 3, 2023
ȘTIRILaureat al Premiului Nobel, Prof. Luc Montagnier: Noile tulpini sunt „produsul şi...

Laureat al Premiului Nobel, Prof. Luc Montagnier: Noile tulpini sunt „produsul şi rezultatul vaccinării” anti-Covid. Vaccinarea în timpul pandemiei? E de neimaginat

Profesorul Luc Montagnier, laureat al premiului Nobel pentru medicină pentru descoperirea virusului HIV, care provoacă SIDA, a declarat recent că epidemiologii ştiu, dar „tac” despre fenomenul cunoscut sub numele de „Îmbunătăţirea dependentă de anticorpi” (ADE), informează The Epoch Times.

În timp ce cunoaşte faptul că viruşii se transformă genetic, generând noi tulpini, virologul francez susţine că „vaccinarea creează tulpinile”.

Montagnier a făcut comentariile explozive într-un interviu mai amplu cu Pierre Barnérias de la Hold-Up Media la începutul acestei luni. Clipul a fost tradus exclusiv pentru Fundaţia RAIR SUA.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Montagnier a fost printre primii oameni de știință care s-au exprimat în favoarea teoriei conform căreia virusul a fost creat în laborator, variantă care devine mainstream.

Prof. Montagnier s-a referit la programul de vaccinare împotriva virusului spunând că este o „greşeală inacceptabilă”. Vaccinările în masă sunt o „eroare ştiinţifică, precum şi o eroare medicală”, a spus el. „Este o greşeală inacceptabilă. Cărţile de istorie vor arăta acest lucru, deoarece vaccinarea este cea care creează variantele”, a continuat prof. Luc Montagnier.

Proeminentul virologul a explicat că „există anticorpi creaţi de vaccin”, forţând virusul să „găsească o altă soluţie” sau să moară. Aşa se creează variantele. Tulpinile sunt „produsul şi rezultatul vaccinării”.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

Îmbunătățirea dependentă de anticorpi

Prof. Montagnier a spus că epidemiologii ştiu, dar „tac” cu privire la acest fenomen, cunoscut sub numele de „Îmbunătățirea dependentă de anticorpi” (ADE). În articolele care menționează ADE, preocupările exprimate de prof. Montagnier sunt respinse. „Oamenii de ştiinţă spun că ADE nu este o problemă la vaccinurile COVID-19″, a raportat un articol din Medpage Today, în martie, dar nu a explicat de ce.

Prof. Montagnier a explicat că tendinţa se întâmplă în „fiecare ţară” unde „curba vaccinării este urmată de curba deceselor”.

Afirmaţiile laureatului Nobel sunt validate de informațiile dezvăluite într-o scrisoare deschisă semnată de o lungă listă de medici adresată Agenției Europene pentru Medicamente.

Scrisoarea indică, parțial, că „au existat numeroase rapoarte mass-media din întreaga lume a centrelor de îngrijire care au fost lovite de focare de COVID-19 în câteva zile după vaccinarea rezidenților”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

La începutul acestei luni, RAIR a raportat o declarație a virologului francez Christine Rouzioux:

„… creșterea numărului de cazuri noi are loc la pacienții vaccinați în centre de îngrijire medicală din‘ Montpellier, Sarte, Rheims, Moselle … ”

Prof. Luc Montagnier a continuat interviul, spunând că face propriile cercetări asupra celor care se infectează cu virusul Wuhan după ce au primit vaccinul. „Vă voi arăta că se creează variante rezistente la vaccin”, a spus el.

Vă prezentăm mai jos o bucată din interviul acordat de dr. Luc Montagnier.

R: Dacă ne uităm la curba OMS, de când au început vaccinările în ianuarie, curba care arată noie infecţii (contaminarea) a explodat, alături de decese … În special în rândul tinerilor.

Montagnier: da, cu tromboze etc.

R: Ce părere aveți despre programul de vaccinare în masă? Vaccinarea în masă în comparație cu tratamentele care funcționează şi nu sunt scumpe.

Montagnier: Este o greșeală enormă, nu-i aşa? O eroare științifică, precum şi o eroare medicală. Este o greșeală inacceptabilă. Cărțile de istorie vor arăta acest lucru, deoarece vaccinarea creează variantele.

R: Pentru virusul chinez, există anticorpi creați de vaccin. Ce face virusul? Moare sau găsește alte metode?

Montagnier: Noile variante sunt un produs şi un rezultat al vaccinării. Îl vedeți în fiecare tara, este identic: curba vaccinării este replicată de curba deceselor.

Urmăresc acest lucru îndeaproape şi fac experimente la Institut cu pacienți care s-au îmbolnăvit de COVID după ce au fost vaccinaţi. Voi arăta că vaccinul creează variante rezistente.

R: Ar trebui să ne vaccinăm în timpul unei pandemii?

Montagnier: E de neimaginat. (…) Tac … mulţi oameni ştiu asta, epidemiologii ştiu asta.

(…) Anticorpii produşi de virus sunt cei care permit unei infecţii să devină mai puternică.

(…) Este clar că noile variante sunt create prin selecţie mediată de anticorpi, datorită vaccinării. O.K?

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

  1. Traducerea e tampita, e vorba de boala de sporire, de inmultire excedentara a anticorpilor… adica sistemul imunitar devine exagerat de prolific, de unde si pericolul bolilor autoimune…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

36,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate