joi, februarie 29, 2024
ACTUALITATELa Spitalul Județean din Slobozia, vaccinul a fost distribuit în cutii de...

La Spitalul Județean din Slobozia, vaccinul a fost distribuit în cutii de pizza

Vaccinul anti-covid a ajuns la Spitalul Județean din Slobozia în cutii de pizza, reprezentanții spitalului spunând că așa au fost trimise dozele de la București, după cum a relatat presa locală.

Campania de vaccinare a început, marți, 5 ianuarie, în județul Ialomița, primele doze fiind distribuite spitalelor din Slobozia, Fetești și Țăndărei.

Distribuirea dozelor s-a făcut într-un mod inedit, după cum a anunțat Independentonline. Astfel, la Spitalul Județean de Urgență Slobozia, vaccinul a ajuns în cutii de pizza, potrivit sursei citate.

Conducerea Spitalului s-a delimitat ferm de modul în care au fost ambalate și transportate dozele de vaccin, spunând că așa au fost trimise de la București.

„Spitalul Județean de Urgență Slobozia a luat notă de imaginile apărute în presă în care dozele de vaccin împotriva covid sunt ambalate în cutii de pizza. Dorim să menționăm că spitalul se delimitează ferm de modul de ambalare, fiind doar un beneficiar, logistica și transportul fiind asigurate de terțe instituții.

Vaccinurile au fost livrate în respectivele cutii, la rândul lor aflându-se în cutii frigorifice profesionale. Vaccinurile au fost trimise în acest mod de la București, fiind date în primire, astfel, la Spitalul Slobozia. Instituția noastră nu a fost în niciun mod implicată în logistica transferului”, se precizează în comunicatul de presă transmis de spital.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE