ACTUALITATELa Spitalul Județean din Slobozia, vaccinul a fost distribuit în cutii de...

La Spitalul Județean din Slobozia, vaccinul a fost distribuit în cutii de pizza

Vaccinul anti-covid a ajuns la Spitalul Județean din Slobozia în cutii de pizza, reprezentanții spitalului spunând că așa au fost trimise dozele de la București, după cum a relatat presa locală.

Campania de vaccinare a început, marți, 5 ianuarie, în județul Ialomița, primele doze fiind distribuite spitalelor din Slobozia, Fetești și Țăndărei.

Distribuirea dozelor s-a făcut într-un mod inedit, după cum a anunțat Independentonline. Astfel, la Spitalul Județean de Urgență Slobozia, vaccinul a ajuns în cutii de pizza, potrivit sursei citate.

Conducerea Spitalului s-a delimitat ferm de modul în care au fost ambalate și transportate dozele de vaccin, spunând că așa au fost trimise de la București.

„Spitalul Județean de Urgență Slobozia a luat notă de imaginile apărute în presă în care dozele de vaccin împotriva covid sunt ambalate în cutii de pizza. Dorim să menționăm că spitalul se delimitează ferm de modul de ambalare, fiind doar un beneficiar, logistica și transportul fiind asigurate de terțe instituții.

Vaccinurile au fost livrate în respectivele cutii, la rândul lor aflându-se în cutii frigorifice profesionale. Vaccinurile au fost trimise în acest mod de la București, fiind date în primire, astfel, la Spitalul Slobozia. Instituția noastră nu a fost în niciun mod implicată în logistica transferului”, se precizează în comunicatul de presă transmis de spital.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...