joi, mai 23, 2024
ACTUALITATELa încheierea mandatului, Donald Trump a decretat ziua de 22 ianuarie drept...

La încheierea mandatului, Donald Trump a decretat ziua de 22 ianuarie drept Ziua Națională a Sanctității Vieții Umane

Cu câteva zile înainte de încheierea mandatului, președintele Donald Trump decretează 22 ianuarie 2021 drept Ziua Națională a Sanctității Vieții Umane.

Cel mai improbabil, cel mai imprevizibil și totodată cel mai dedicat pro-viață președinte al Statelor Unite ține să-și onoreze, până în ultimul moment, angajamentul față de mișcarea pro-viață, angajament culminat cu participarea sa, în premieră pentru un președinte american, la Marșul pentru Viață de la Washington, în ianuarie 2020.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Decretul va accentua contrastul față de administrația lui Joe Biden, care va semna (cel mai probabil în aceeași zi de 22 ianuarie) ordonanța executivă prin care se reinstituie politica „Mexico City” (Mexico City Policy). Prin aceasta, organizațiile americane care promovează avortul în afara țării vor avea din nou acces la finanțare federală în valoare de circa 400 de milioane de dolari SUA.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3Media

Politica Mexico City fusese abrogată chiar de Donald Trump, pe 23 ianuarie 2017.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE