joi, septembrie 21, 2023
ACTUALITATESubsecretarul de stat american pentru controlul armamentelor vine în România pentru discuții...

Subsecretarul de stat american pentru controlul armamentelor vine în România pentru discuții privind parteneriatul nuclear civil. Sunt anunțate întâlniri oficiale la București și la Deveselu

Subsecretarul de stat american pentru controlul armamentelor și securitate internațională, Bonnie D. Jenkins, vine în România pentru a discuta despre cooperarea SUA-România în ceea ce privește parteneriatul nuclear civil și consolidarea securității euro-atlantice.

Potrivit unui comunicat transmis de Departamentul de Stat al SUA, oficialul American ajunge, în perioada, 16-23 august a.c, în România, la București și la Deveselu, dar și la Londra, Rzeszow și Varșovia.

La București, subsecretarul american se va întâlni cu omologii din Ministerul Afacerilor Externe al României pentru a discuta despre cooperarea SUA-România în domeniul parteneriatului nuclear civil și consolidarea  securității euro-atlantice.

În timpul vizitei în România, subsecretarul se va afla la Facilitatea de Sprijin Naval de la Deveselu pentru a vizita sistemul american de apărare antirachetă Aegis Ashore, care face parte din Abordarea adaptivă în etape a SUA în Europa, se precizează în comunicatul transmis de Departamentul de Stat al SUA.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

1 COMENTARIU

  1. Vine sa se asigure ca fraierii o sa dea banii pe tehnologia experimentala de la NuScale pentru minireactoare nucleare, sigura si eficienta, desigur. Numai bun un minireactor pentru un oras de 15 minute.

    In acelasi timp proiectele pentru hidrocentrale sunt aruncate la gunoi ca planul UE e sa renuntam la toate hidrocentralele oricum, ca nu au loc pestii de ele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate