duminică, iunie 16, 2024
ACTUALITATEJurnalista Adina Florea îl acuză de viol pe fostul redactor-șef al publicației...

Jurnalista Adina Florea îl acuză de viol pe fostul redactor-șef al publicației VICE, Răzvan Băltărețu: Aveam 20 de ani. Viața mea nu a mai fost niciodată la fel

Jurnalista Adina Florea l-a acuzat pe fostul redactor-șef al revistei „Vice”(Viciu), de viol, aceasta scriind într-o postare pe Facebook că nu a fost la Gala Superscrieri de luni seară „pentru că am o problemă să-mi văd violatorul premiat pe scenă”, scrie Hotnews.

„În iulie 2015, atunci când aveam abia 20 de ani împliniți, s-a urcat peste mine și m-a violat în timp ce-i urlam nu. Apoi a adormit în patul meu, iar eu am plecat să dorm pe malul Dâmboviței, în fața căminelor de la Grozăvești”, a scris marţi jurnalista Adina Florea pe Facebook, în contextul în care jurnalistul Răzvan Băltăreţu a ridicat, luni seara, la concursul Superscrieri, premiul onorific pentru întreaga activitate acordat redacţiei Vice, unde Băltărețu a ocupat funcţia de redactor-şef din 2021.

Contactat de Hotnews, Băltărețu a negat acuzaţiile şi a spus că îi pare rău că a avut un impact negativ atât de puternic şi că nu ar fi vrut ca jurnalista să perceapă interacţiunea dintre ei drept abuzivă ori care depăşeşte limitele.

„Nu am discreditat niciodată ideea de consimţământ şi necesitatea consimţământului. Nu m-am dus niciodată în zona asta de care sunt acuzat. În cazul despre care spune ea, neg că a fost vorba de un viol. Noi am avut o relaţie în care, deşi neoficială, am ieşit cu prietenii, am avut relaţii sexuale”, a declarat Răzvan Băltărețu pentru sursa citată.

În prezent, Răzvan Băltărețu este jurnalist freelancer, printre publicațiile cu care a colaborat (până marți, 21 mai 2024) fiind HotNews și PressOne.

HotNews.ro a încetat colaborarea cu acesta, în urma acuzațiilor care i se aduc.

„Media Bit Software, compania editoare a publicației HotNews, a luat act de acuzațiile grave aduse ziaristului Răzvan Băltărețu. O fostă colegă de presă îl acuză pe acesta de viol. Răzvan Băltărețu colabora, ca freelancer, cu HotNews pe proiecte editoriale și comerciale. În timp ce urmărim derularea evenimentelor cu privire la acuzațiile grave privind comportamentul lui Răzvan Băltărețu, comunicăm că relația cu acesta a fost încheiată, cu efect imediat”, a transmis compania.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

6 COMENTARII

 1. Exista si politie ptr depravati ca Baltaretzu? O ancheta? O chestie? Femeia zice ca a fost viol.. Curaj, Razvan de la Baltă va asteapta ptr declaratii…

 2. pa motiv de anca florea si sabina iosub
  nu o credem pe aiurita aia.

  “Rețineți numele jurbalistei și o să vedeți cât de departe o să ajungă.”

  azi Răzvan Băltăreţu are fatza de tzi’gan jegos,
  poate acum 20 de ani era mai frumushel.

 3. inainte era viol daca prindea femeia pe strada si-o siluia prin boscheti. Acum viol se cheama si daca femeia il invita acasa seara, beau un vin impreuna, se suie pe ea, au contact sexual consimtit, dar la un moment dat se aude un ‘NU’ in eter. Dupa care au alte acte sexuale consimtite in perioada urmatoare.. vedeti ca au mai aparut inca 2 victime care se vaita ca ele au consimtit pe ‘normal’, dar la un moment dat ala a dat-o pe ‘anal’, si ele s-au simtit violate.
  Nu neg ca asa a fost, numai cand auzi ca boschetarul ala lucreaza la Vice iti dai seama ca e un scelerat, dar nici fetele astea nu sunt mai breze.. aici are dreptate si pr Tanase, multe femei merita si ele o pedeapsa pt provocarea infractorului

 4. E interesant cum abia acum a spus asta, si probabil ca o va ajuta sub aspect profesional, pentru ca victimizarea (inclusiv cand e pe bune) ajuta mult in zona ultra-progresista.

  Iar despre Baltaretu, mare caracter cand scria numai mizerii pro-LGBT, pro-avort, pro-migratie necontrolata, pro-educatie sexuala incluziva, in mizeria de VICE Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE