luni, mai 20, 2024
ACTUALITATEJudecător de la Curtea de Apel București a obligat INSP să separe...

Judecător de la Curtea de Apel București a obligat INSP să separe morții de Covid de cei care aveau și alte afecțiuni și să declare câți dintre infectați erau vaccinați

Judecătorul Amer Jabre de la Curtea de Apel București a obligat Institutul National de Sănătate Publică (INSP) și Centrul Național de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT) ca în metodologia de raportare a cazurilor de Covid-19, să separe pacienții decedați din cauza virusului de cei care au murit având și alte afecțiuni.

Totodată, acesta a cerut să specifice câți dintre infectați au fost vaccinați și a eliminat obligativitatea testării pentru personalul medical asimptomatic care a purtat echipamentul complet de protecție.

Mai exact, Jabre a obligat INSP și CNSCBT să opereze numeroase modificări în Metodologia de supraveghere a sindromului respirator acut cu Covid-19, așa cum este ea valabilă începând cu data de 20 ianuarie 2022.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Metodologia INSP-CNSCBT poate fi consultată aici. Minuta sentinței nr. 484/2022 din dosarul nr. 6327/2/2021 poate fi consultată aici.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

2 COMENTARII

  1. Era bine sa mentionati si cine s-a implicat in proces.., respectiv asociatia ”Medici pentru consimtamant informat”..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE