sâmbătă, aprilie 13, 2024
ACTUALITATEJoe Biden: Papa Francisc spune că vaccinul este o „obligație morală”. Este...

Joe Biden: Papa Francisc spune că vaccinul este o „obligație morală”. Este timpul să vă vaccinați acum!

Președintele Statelor Unite Joe Biden cere tuturor americanilor să se vaccineze, în cadrul unui briefing de presă desfășurat marți, insistând pe faptul că Papa Francisc a numit vaccinarea ca fiind o „obligație morală”, potrivit Breitbart.

„Oamenii se reunesc în diferite confesiuni pentru a-i ajuta pe cei mai nevoiași, cu un accent special pe vaccinarea persoanelor în vârstă din toate rasele și mediile vieții. Este un exemplu al Americii la apogeul său.

Și toți îndeplinesc ceea ce Papa Francisc numește «obligația morală». Vaccinați-vă – vă poate salva viața voastră și a celorlalți.

Suntem încă într-o cursă între viață și moarte împotriva acestui virus. Este simplu: seniori, este timpul să vă vaccinați acum! Vaccinează-te acum!”, subliniază șeful statului american.

Papa Francisc nu a folosit niciodată expresia „obligație morală” când venea vorba de vaccinare, dar susține cu vehemență campania mondială de vaccinare.

„Nu este o opțiune – «Cred că da/ nu cred» – este o alegere etică, pentru că te joci cu sănătatea ta, te joci cu viața ta și te joci cu viața altor persoane.”, a declarat suveranul pontif.

Totuși, în decembrie, Vaticanul a lansat un comunicat oficial ce stipula faptul că „vaccinarea nu este o obligație morală și, prin urmare, trebuie să fie voluntară”.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

2 COMENTARII

  1. Domnule președinte ! Români au o vorbă : SĂ FACI CE FACE POPA , NU CE SPUNE POPA !! ( proverbul este puțin altfel …dar este adaptat !!)

  2. V-am zis eu ca trebuie sa intre si papa pe scena?
    Chiar a si dat recent un comunicat generos catre FMI si catre restul actorilor. Din care bineinteles, lipsea numele Hristos. Ce treaba ar avea el cu Hristos…Exista lucruri mai importante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE