ACTUALITATEJoe Biden: Papa Francisc spune că vaccinul este o „obligație morală”. Este...

Joe Biden: Papa Francisc spune că vaccinul este o „obligație morală”. Este timpul să vă vaccinați acum!

Președintele Statelor Unite Joe Biden cere tuturor americanilor să se vaccineze, în cadrul unui briefing de presă desfășurat marți, insistând pe faptul că Papa Francisc a numit vaccinarea ca fiind o „obligație morală”, potrivit Breitbart.

„Oamenii se reunesc în diferite confesiuni pentru a-i ajuta pe cei mai nevoiași, cu un accent special pe vaccinarea persoanelor în vârstă din toate rasele și mediile vieții. Este un exemplu al Americii la apogeul său.

Și toți îndeplinesc ceea ce Papa Francisc numește «obligația morală». Vaccinați-vă – vă poate salva viața voastră și a celorlalți.

Suntem încă într-o cursă între viață și moarte împotriva acestui virus. Este simplu: seniori, este timpul să vă vaccinați acum! Vaccinează-te acum!”, subliniază șeful statului american.

Papa Francisc nu a folosit niciodată expresia „obligație morală” când venea vorba de vaccinare, dar susține cu vehemență campania mondială de vaccinare.

„Nu este o opțiune – «Cred că da/ nu cred» – este o alegere etică, pentru că te joci cu sănătatea ta, te joci cu viața ta și te joci cu viața altor persoane.”, a declarat suveranul pontif.

Totuși, în decembrie, Vaticanul a lansat un comunicat oficial ce stipula faptul că „vaccinarea nu este o obligație morală și, prin urmare, trebuie să fie voluntară”.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

2 COMENTARII

  1. V-am zis eu ca trebuie sa intre si papa pe scena?
    Chiar a si dat recent un comunicat generos catre FMI si catre restul actorilor. Din care bineinteles, lipsea numele Hristos. Ce treaba ar avea el cu Hristos…Exista lucruri mai importante.

  2. Domnule președinte ! Români au o vorbă : SĂ FACI CE FACE POPA , NU CE SPUNE POPA !! ( proverbul este puțin altfel …dar este adaptat !!)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...