ACTUALITATEJaponia | Încă un lot de vaccinuri Moderna a fost oprit de...

Japonia | Încă un lot de vaccinuri Moderna a fost oprit de la utilizare, după ce s-au găsit particule negre în conținut

Japonia a pus în așteptare un lot de vaccin Coverna-19 Moderna după ce a fost găsită o substanță străină într-un flacon, scrie BBC.

Un farmacist a văzut mai multe particule negre într-un flacon al vaccinului în prefectura Kanagawa, potrivit autorităților.

Aproximativ 3.790 de persoane au fost injectate cu vaccinuri din acest lot.

Această descoperire vine la mai puțin de o săptămână după ce Japonia a suspendat utilizarea a aproximativ 1,63 milioane de doze de Moderna din cauza contaminării.

Farmacistul a găsit particulele negre în timp ce verifica substanțele străine înainte de utilizarea vaccinului.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

Distribuitorul intern al vaccinului a colectat flaconul suspectat a fi contaminat.

Rapoartele mass-media locale spun că nu există dovezi până în prezent cu privire la pericolele asupra sănătății cauzate de vaccinul potențial contaminat.

Takeda Pharmaceutical, care vinde și distribuie vaccinul în Japonia, pusese abia săptămâna trecută trei loturi de vaccin în așteptare după ce s-au găsit „materiale străine” în unele doze dintr-un lot de aproximativ 560.000 de flacoane.

Firma farmaceutică spaniolă Rovi, care îmbuteliază vaccinul, a declarat într-o declarație că o linie de fabricație în Spania ar putea fi cauza problemei.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Apilarmel și vei contribui la susținerea siteului R3media

Acesta a adăugat că desfășoară o anchetă.

Marți, ministrul japonez al Sănătății a declarat că materiile externe găsite în vaccinuri în prefectura sudică a Okinawa s-au datorat introducerii incorecte a acelor în flacoane.

Campania de vaccinare a fost relativ lentă, cu puțin peste 40% dintre japonezi complet vaccinați și aproximativ 50% au primit o singură doză.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

2 COMENTARII

  1. Dopurile sunt gri . De unde sunt particule negre. Ministru sanatatii din japonia poate sa se pupe cu mihaila a noastra ca minte la fel. E grafen toata ziua. Ce e ciudat ca flaconul a fost predat firmei care distribuie vaxinul. Probabil ca ministrul sanatatii raspunde la comenzile big farma. Noroc ca mai sunt pe langa el si unii cinstiti in Japonia care spun adevarul.

  2. toate sunt asa :)) toate contin oxid de grafen, PRINTRE ALTE ORORI, ca si mastile, pentru a perpetua otravirea si a induce in oameni „frica de boala”. intre timp agenda oculta merge mai departe INDIFERENT CE GUVERN PICA. SECURIMEA TRADATOARE NU FACE DECAT SA-I RULEZE LA PUTERE PE TOTI SCLAVETII PREGATITI DE ANI PENTRU ACEASTA „MISIUNE”, PENTRU CONTINUAREA EXTERMINARII ROMANIEI SI A NOASTRA, . VA DORESC LIBERTATE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...