duminică, iulie 14, 2024
ACTUALITATEIoana Beltic Piassoni, despre expoziția „Inimă de România” a pr. Dragomirescu: Vernisajul...

Ioana Beltic Piassoni, despre expoziția „Inimă de România” a pr. Dragomirescu: Vernisajul a fost un moment de reflecție și contemplare

Pe 9 iunie, la Londra, a avut loc vernisajul expoziției „Inimă de România”, care a găzduit lucrările părintelui iconar Cristian Dragomirescu.

Ioana Beltic Piassoni, artist restaurator, ne-a oferit următoarea relatare despre eveniment:

„În data de 9 iunie 2024, Londra a fost martora unui eveniment de excepție în cadrul Shaw Theatre, Camden, unde preotul și artistul Cristian Dragomirescu a expus colecția sa impresionantă de peste 20 de icoane, realizate cu măiestrie în stilul bizantin. Această expoziție reprezintă o ocazie rară de a admira o serie de opere sacre, fiecare dintre ele purtând amprenta profundă a tradiției bizantine și a devoțiunii artistului. Vernisajul a fost un moment de reflecție și contemplare, oferind publicului șansa de a se conecta cu spiritualitatea și frumusețea artei sacre. Cei prezenți au fost întâmpinați cu emoție de catre preotul Cristian Dragomirescu, a cărui pasiune și dedicație pentru arta icoanelor sunt evidente în fiecare detaliu a acestor lucrări remarcabile.

Acest eveniment a avut loc din inițiativa doamnei Mădălina Apopei si Event Up.uk
Înaintea vernisajului, începând cu ora 16:00, pe scena teatrului s-au aflat actorii Constantin Cotimanis, Iulia Dumitru și Victoria Bobu. pentru premiera piesei ”Ah, bărbatul Vai, femeia”.”

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE