joi, februarie 29, 2024
ACTUALITATEIncendiu Matei Balș: Zeci de tineri au protest în fața Institutului. Sâmbătă,...

Incendiu Matei Balș: Zeci de tineri au protest în fața Institutului. Sâmbătă, Alternativa Dreaptă Marșul durerii pentru victimele din spitale

Zeci de tineri din mai multe grupări patriotice au protestat în această seară față de starea în care se află sistemul de sănătate, după ce un incendiu la Institutul „Matei Balș” din Capitală a făcut cinci morți.

Aceștia au afișat un banner pe care scria: „E o poveste fără sfârșit, a unui sistem nenorocit, care ne omoară de vii, bătrâni, tineri sau copii”.

La protest au participat membri ai grupurilor NOI, Camarazii, Dulce Românie 1918, Honor & Patria, Uniți sub Tricolor și Grai Străbun.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

În altă ordine de idei, sâmbătă, 30 ianuarie, Alternativa Dreaptă anunță un „Marș al Durerii” pentru victimele din spitale. Evenimentul va începe la ora 16:00 – cu plecare din fața Primăriei Capitalei către Spitalul Matei Balș.

„Tragedia de la Spitalul ,,Matei Balș” definește falimentul sistemului și incompetența criminală a decidenților din spitale, din Ministerul Sănătății și din Primăria Capitalei!
Pacienții se încălzesc în spitale cu aeroterme, care incendiaza saloanele.
Dacă nu murim de frig, murim în incendii spitalicești”, se arată pe pagina de facebook a evenimentelui.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE