ACTUALITATE Incendiu Matei Balș: Zeci de tineri au protest în fața Institutului. Sâmbătă,...

Incendiu Matei Balș: Zeci de tineri au protest în fața Institutului. Sâmbătă, Alternativa Dreaptă Marșul durerii pentru victimele din spitale

Zeci de tineri din mai multe grupări patriotice au protestat în această seară față de starea în care se află sistemul de sănătate, după ce un incendiu la Institutul „Matei Balș” din Capitală a făcut cinci morți.

Aceștia au afișat un banner pe care scria: „E o poveste fără sfârșit, a unui sistem nenorocit, care ne omoară de vii, bătrâni, tineri sau copii”.

La protest au participat membri ai grupurilor NOI, Camarazii, Dulce Românie 1918, Honor & Patria, Uniți sub Tricolor și Grai Străbun.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

În altă ordine de idei, sâmbătă, 30 ianuarie, Alternativa Dreaptă anunță un „Marș al Durerii” pentru victimele din spitale. Evenimentul va începe la ora 16:00 – cu plecare din fața Primăriei Capitalei către Spitalul Matei Balș.

„Tragedia de la Spitalul ,,Matei Balș” definește falimentul sistemului și incompetența criminală a decidenților din spitale, din Ministerul Sănătății și din Primăria Capitalei!
Pacienții se încălzesc în spitale cu aeroterme, care incendiaza saloanele.
Dacă nu murim de frig, murim în incendii spitalicești”, se arată pe pagina de facebook a evenimentelui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 14.425 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Articole relaționate

Cele mai citite