marți, ianuarie 31, 2023
ACTUALITATEIncendiu Matei Balș: Zeci de tineri au protest în fața Institutului. Sâmbătă,...

Incendiu Matei Balș: Zeci de tineri au protest în fața Institutului. Sâmbătă, Alternativa Dreaptă Marșul durerii pentru victimele din spitale

Zeci de tineri din mai multe grupări patriotice au protestat în această seară față de starea în care se află sistemul de sănătate, după ce un incendiu la Institutul „Matei Balș” din Capitală a făcut cinci morți.

Aceștia au afișat un banner pe care scria: „E o poveste fără sfârșit, a unui sistem nenorocit, care ne omoară de vii, bătrâni, tineri sau copii”.

La protest au participat membri ai grupurilor NOI, Camarazii, Dulce Românie 1918, Honor & Patria, Uniți sub Tricolor și Grai Străbun.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

În altă ordine de idei, sâmbătă, 30 ianuarie, Alternativa Dreaptă anunță un „Marș al Durerii” pentru victimele din spitale. Evenimentul va începe la ora 16:00 – cu plecare din fața Primăriei Capitalei către Spitalul Matei Balș.

„Tragedia de la Spitalul ,,Matei Balș” definește falimentul sistemului și incompetența criminală a decidenților din spitale, din Ministerul Sănătății și din Primăria Capitalei!
Pacienții se încălzesc în spitale cu aeroterme, care incendiaza saloanele.
Dacă nu murim de frig, murim în incendii spitalicești”, se arată pe pagina de facebook a evenimentelui.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate