luni, octombrie 2, 2023
ACTUALITATEIKEA închide stațiile de încărcare a mașinilor electrice din România. Urmează Penny?

IKEA închide stațiile de încărcare a mașinilor electrice din România. Urmează Penny?

Ikea România a anunțat că stațiile de încărcare destinate mașinilor electrice sunt închise temporar pentru clienți, începând cu 15 septembrie 2022, pentru maximum 6 luni, informează Autolatest.

Conform anunțului suedezilor, „grija față de mediul înconjurător rămâne în continuare unul dintre angajamentele noastre. În acest moment lucrăm la implementarea unui nou sistem pentru stațiile de încărcare destinate clienților. Îți mulțumim pentru înțelegere!”.

Publicația Autolatest speculează că această închidere nu va fi temporară, ci definitivă pentru că „suedezii nu au cum sa prevadă prețul energiei electrice din luna martie 2023, adică cele 6 luni putând sa se prelungească fără probleme”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Aceeași publicație precizează că și Penny Market ar urma să ia o decizie asemănătoare, dar fără a da detalii.

S-a încheiat luna de miere a mașinilor electrice: Kaufland și Lidl nu mai oferă încărcarea gratis pentru șoferii vehiculelor pe baterii

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

4 COMENTARII

    • @mitica, de ce „țeapă”? Că nu mai primesc niște milogi curent gratis? Că toți clienții plăteau curentul ălora, doar nu era gratis 100%.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate