ACTUALITATE„Guvernare liberală”: După ce Calea Eroilor a lui Brâncuși zace în ruină...

„Guvernare liberală”: După ce Calea Eroilor a lui Brâncuși zace în ruină de trei ani, prin centrul Târgu Jiului umblă șerpi de UN METRU. Locuitorii anunță un protest împotriva primarului Romanescu

Imagini de necrezut într-un oraș din Uniunea Europeană a anului 2022. În Municipiul Târgu Jiu a fost fotografiat și prins un șarpe de peste un metru, care se „plimba” pe trotuarele din oraș.

Șarpele, de peste un metru, a îngrozit cetățenii care aveau treabă în centrul orașului, în zona Pieței Centrale.

Din fericire, în zonă se aflau muncitorii de la o companie care efectua niște lucrări în apropiere și aceștia au ucis șarpele, scrie Gorj Online.

În oraș s-au înmulțit astfel de „întâlniri” neplăcute. Astfel, în luna mai, locuitorii au raportat la 112 că șerpii au invadat spațiul verde din Târgu Jiu.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Cetățenii acuzau atunci faptul că municipalitatea a lăsat spațiile publice de izbeliște, favorizând apariția unor astfel de creaturi de dimensiuni apreciabile.

Ei acuză Primăria că nu se ocupă de toaletarea și îngrijirea spațiilor verzi, permițând apariția unor astfel de șerpi, care nu existau în oraș acum câțiva ani.

Primarul Marcel Romanescu (PNL) este ținta nemulțumirilor locuitorilor din Târgu Jiu. Sub conducerea lui, Calea Eroilor a lui Brâncuși se află într-o stare deplorabilă de trei ani de zile, așa cum R3media a relatat la începutul lunii mai.

În acest sens, Grupul Civic Gorj a anunțat un protest împotriva primarului Marcel Romanescu.

Evenimentul va avea loc pe 7 iulie, între orele 17:00 și 19:00, a anunțat Grupul Civic Gorj.

Primarul din Târgu Jiu a fost ținta unui alt protest, zilele trecute, al micilor producători agricoli. Aceștia l-au acuzat pe primarul Romanescu de faptul că dorește să vândă standurile din Piața Centrală unui afacerist local, astfel încât ei vor rămâne fără obiectul muncii.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate