vineri, februarie 23, 2024
ACTUALITATE„Guvernare liberală”: După ce Calea Eroilor a lui Brâncuși zace în ruină...

„Guvernare liberală”: După ce Calea Eroilor a lui Brâncuși zace în ruină de trei ani, prin centrul Târgu Jiului umblă șerpi de UN METRU. Locuitorii anunță un protest împotriva primarului Romanescu

Imagini de necrezut într-un oraș din Uniunea Europeană a anului 2022. În Municipiul Târgu Jiu a fost fotografiat și prins un șarpe de peste un metru, care se „plimba” pe trotuarele din oraș.

Șarpele, de peste un metru, a îngrozit cetățenii care aveau treabă în centrul orașului, în zona Pieței Centrale.

Din fericire, în zonă se aflau muncitorii de la o companie care efectua niște lucrări în apropiere și aceștia au ucis șarpele, scrie Gorj Online.

În oraș s-au înmulțit astfel de „întâlniri” neplăcute. Astfel, în luna mai, locuitorii au raportat la 112 că șerpii au invadat spațiul verde din Târgu Jiu.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Cetățenii acuzau atunci faptul că municipalitatea a lăsat spațiile publice de izbeliște, favorizând apariția unor astfel de creaturi de dimensiuni apreciabile.

Ei acuză Primăria că nu se ocupă de toaletarea și îngrijirea spațiilor verzi, permițând apariția unor astfel de șerpi, care nu existau în oraș acum câțiva ani.

Primarul Marcel Romanescu (PNL) este ținta nemulțumirilor locuitorilor din Târgu Jiu. Sub conducerea lui, Calea Eroilor a lui Brâncuși se află într-o stare deplorabilă de trei ani de zile, așa cum R3media a relatat la începutul lunii mai.

În acest sens, Grupul Civic Gorj a anunțat un protest împotriva primarului Marcel Romanescu.

Evenimentul va avea loc pe 7 iulie, între orele 17:00 și 19:00, a anunțat Grupul Civic Gorj.

Primarul din Târgu Jiu a fost ținta unui alt protest, zilele trecute, al micilor producători agricoli. Aceștia l-au acuzat pe primarul Romanescu de faptul că dorește să vândă standurile din Piața Centrală unui afacerist local, astfel încât ei vor rămâne fără obiectul muncii.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE