ACTUALITATEGoogle îl apără pe prințul austriac: gigantul Tech a șters recenziile românilor...

Google îl apără pe prințul austriac: gigantul Tech a șters recenziile românilor după uciderea ursului Arthur

Mii de români au intrat pe net și au scris recenzii negative castelului Riegersburg pe Google Maps, ratingul atracției turistice ajungând la un moment dat până la 1,2. Însă, după intervenția celor de la Google, ratingul a fost restabilit la 4,6 iar numărul recenziilor a revenit la mai puțin de 3.000.

Iar vineri dimineață, pagina de Facebook a castelului era indisponbilă, relatează Aleph News. Tripadvisor a blocat încă de ieri recenziile la pagina castelului Riegersburg, aflat în regiunea Stiria, Austria.

Prințul Emanuel von und zu Liechtenstein (foto), acuzat că a ucis ilegal ursul Arthur într-o arie protejată din Covasna, este membru al monarhiei din Liechtenstein și apare ca proprietar al castelului medieval din Austria.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Joi, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Secuiesc au deschis dosar penal după uciderea marelui urs brun.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...