Giorgia Meloni, şefa partidului naţionalist Fraţii Italiei, a declarat luni că alegătorii italieni au acordat un mandat clar dreptei pentru a forma următorul guvern şi a făcut apel la unitate pentru a ajuta la confruntarea cu numeroasele probleme ale ţării, transmite Reuters, informează News.ro.
„Dacă vom fi chemaţi să guvernăm această naţiune, o vom face pentru toţi italienii, cu scopul de a uni oamenii, de a exalta ceea ce îi uneşte mai degrabă decât ceea ce îi dezbină”, a declarat Meloni reporterilor. „Nu vă vom trăda încrederea”, afirmă aceasta. Într-un mesaj pe Facebook, Meloni scrie: „Istoria pe care am făcut-o astăzi. Această victorie este dedicată tuturor militanţilor, managerilor, suporterilor şi fiecărei persoane care – în aceşti ani – a contribuit la realizarea visului nostru, oferindu-şi sufletul şi inima în mod spontan şi dezinteresat. Celor care, în ciuda dificultăţilor şi a celor mai complexe momente, au rămas la locul lor, cu convingere şi generozitate. Dar, mai presus de toate, este dedicată celor care cred şi au crezut întotdeauna în noi. Nu vă vom trăda încrederea. Suntem gata să ridicăm Italia”. Coaliţia de dreapta condusă de Fratelli d’Italia, partidul Giorgiei Meloni, a câştigat alegerile legislative din Italia, conform unui exit poll Consorzio Opinio Italia pentru Rai, relatează The Guardian.
FDI a obţinut între 22% şi 26% din voturi, în timp ce partenerii săi de coaliţie, Liga lui Salvini şi partidul conservator Forza Italia al lui Silvio Berlusconi, au câştigat între 8,5% şi 12,5%, respectiv între 6 şi 8% din voturi, potrivit sondajului institutului Opinio realizat pentru televiziunea naţională Rai.
La noi nu poate să existe dreapta. Ar concedia sute de mii de bugetari şi niciunul dintre partidele actuale nu susţine asta. Toţi sunt creaţi de sistemul securistic actual.
La noi nu există acea dreaptă pentru că nu există un popor pentru așa ceva. La noi dreapta este atât cât își dorește lumea să fie.
Ăia care trudesc in fabrici cu venituri pe jumătatea psdiştilor din primării nu doresc asta? Sunteţi in eroare.
Muncitorii nu sunt dreapta, dimpotrivă. La noi, majoritatea vrea să fie angajatul cuiva, al statului dacă se poate. De-aceea, în România sunt mai mulți funcționari la stat decât muncitori și decât întreprinzători. Asta e mentalitatea în România. Dacă le spui mâine românilor să se elimine salariul minim, 99% dintre ei s-ar opune, iar cei mai vehemenți ar fi cei care au de suferit cel mai mult din cauza existenței acestui salariu minim.
Un partid de dreapta ca-n America ar strânge 0,5% la alegeri. Ați auzit de Uniunea Forțelor de Dreapta (UFD)? Au avut cel mai bun și autentic program de dreapta de după 90. Ce s-a întâmplat cu ei? Românii sunt ca toate popoarele din Balcani: conservatori social, progresisti economic.
Cred ca este inceputul sfarsitului pentru globalisti.
nici fascismul nu mai au cu cine sa-l implementeze.. o femeie, nefamilista, provaccinista sustinatoare a familiei si a credintei din Dumnezeu.. oricum, e bine, putea fi si de culoare, si transgender.
Poate bagă la cap și “boicotarii” alegerilor din decembrie 2020, care au strâmbat din nas (în afara domniilor lor ar fi trebuit să candideze numai Sfinții Bisericii ) la “Haur” (scuze, așa era înfierat AUR la toate manifestațiile și protestele anti-plandemie din acea perioadă).
Hai, că se poate! 🙂
Ne revenim la normal iar progresistii își iau trotinetele și se mută pe alt continent.
În țara în care globalismul și-a făcut de cap în 2020 prin plandemie a câștigat acum dreapta? Chiar credeți asta?
S-a permis o supapă, s-a relaxat tensiunea socială ca să nu bubuie de tot, asta s-a întâmplat la aceste alegeri.
Dacă globalismul ar fi fost atotputernic, fără opoziție, atunci am fi avut certificat verde în România, o țară infinit mai slabă decât Italia.
Nu, nu e atotputernic. Îl oprește Dumnezeu. Omenește nu se poate face (aproape) nimic și asta nu pentru că ei ar fi supraoameni ci pentru că a scăzut mult calitatea noastră. Oameni cu planuri nebunești au existat dintotdeauna, de ce acum au cea mai mare putere?
Tovarășii de la butoane sunt realiști, își dau seama când au întins prea tare coarda și permit câte o relaxare. Au relaxat în Italia și a ieșit un partid cu un discurs normal. Dacă ar relaxa și la noi s-ar întâmpla la fel