miercuri, aprilie 17, 2024
ACTUALITATEDr. Anna Orawiec, medic ginecolog din Polonia: Copilul din pântecele unei mame...

Dr. Anna Orawiec, medic ginecolog din Polonia: Copilul din pântecele unei mame este un parazit. Majoritatea femeilor decid să-l păstreze și sunt mulțumite de parazitul care se află înăuntru

În timpul unei dezbateri despre avort organizată de canalul web Zero, dr. Anna Orawiec, medic ginecolog din Polonia, a comparat sarcina cu o formă de parazitism, potrivit Remix News.

„Biologic, parazitismul este o situație în care un organism ia de la altul și nu dă nimic în schimb. Sarcina este o astfel de situație într-un fel pentru că fătul nu hrănește femeia în niciun fel. Deci este un parazit. Majoritatea femeilor, totuși, decid să păstreze acest parazitism și sunt mulțumite de parazitul care se află înăuntru”, a spus Orawiec.

Orawiec a mai explicat că pledează pentru legalizarea avortului până în a 12-a săptămână de sarcină.

„Cred că femeia ar trebui să fie cea care decide dacă vrea să întrerupă sarcina. Dacă un pacient decide să facă un avort până în a 12-a săptămână, este o procedură suficient de sigură. E mai sigură decât extracția molarilor de minte. Dacă se continuă sau nu sarcina, ar trebui să depindă de persoana care este însărcinată”, a spus medicul.

Polonezii au taxat-o pe doctorița Orawiec

Cuvintele șocante rostite de medic în timpul dezbaterii au fost larg dezbătute pe rețelele de socializare.

„Copilul este un parazit. Femeia acceptă să poarte parazitul înăuntru și este bucuroasă să nască parazitul. Cum poate un doctor să numească un copil parazit?” a întrebat un utilizator pe X.

„Este trist, dar astfel de oameni ar trebui să facă astfel de declarații mai des, pentru că ridiculizează opiniile stângii despre avort. Îi duc într-o astfel de extremă”, a spus altul.

„Nu găsesc cuvinte în limbajul oamenilor civilizați pentru a comenta aceste cuvinte dezgustătoare”, a spus un alt utilizator, în timp ce altul a scris pur și simplu: „Păreri barbare”.

Dezbaterea privind liberalizarea legislației privind avortul a fost reaprinsă în Polonia în noiembrie anul trecut. Majoritatea de stânga a depus două proiecte de lege. Unul dezincriminează parțial avortul și asistența pentru procedură, iar altul permite întreruperea sarcinii până la sfârșitul săptămânii a 12-a.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

6 COMENTARII

 1. Una ca orawec isi va sfatui feministele ca intro zi sa treaca pe oral, ca astfel se evita orice “complicatie” si orice “parazit”

 2. Aceasta expresie nu este a unui doctor, este o expresie de criminal in serie. Cine stie cati oameni vaccinati au murit din vina ei.

 3. O proasta marxista. Afli cine e nazista asta dupa e afli ce finantari a primit si de la cine a sa vorbeasca asa. Daca asta zice un doctor, polonia are o problema mare si are nevoie de ospicii mai multe

 4. Ce oameni ce vremuri!!
  Păcat ca mama ei a fost conservatoare.
  Nu mai beneficiam acum de asemenea filosofie.
  Medicamentee multe medicamenteee!!!

 5. o fi de vina mama respectiva:
  parazitii au o “mama”
  in general.

  (doamna Dr. Anna Orawiec trebuie sa bea iod,
  clor si dizinfectant covid)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE