ACTUALITATEGermania: Judecătorul care a dat sentința „Fără măști, fără distanțare, fără teste...

Germania: Judecătorul care a dat sentința „Fără măști, fără distanțare, fără teste pentru elevi în școli” este anchetat de Poliție

Judecătorul care a dat câștig de cauză părinților care au cerut ca copiii lor să nu poarte măști în școli, Christian Dettmar din Weimar, este anchetat de Poliția germană, relevă Focus.de, după ce împotriva acestuia s-au înregistrat zece plângeri penale.

Acesta este acuzat că ar fi „pervertit interpretarea legii”. De cealaltă parte, autoritățile au primit și 91 de scrisori pentru susținerea acestuia, relevă sursa citată.

Misivele, care par să fie standard, cer investigarea celor care l-au reclamat pe judecător, pe motiv că plângerile „au intenția de a intimida alți judecători, astfel încât să nu pună demnitatea copiilor înaintea măsurilor anti-corona”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

În ceea ce-l privește pe judecător, el rămâne ferm pe poziție. „Deși nu am copii de vârstă școlară, am dubii considerabile despre utilitatea măștii”, a declarat el pentru Bild.

Decizia sa, pronunțată pe 8 aprilie, a fost contestată deja de către Ministerul Educației din regiunea Thuringia la Curtea Regională.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate