ACTUALITATEGermania: Judecătorul care a dat sentința „Fără măști, fără distanțare, fără teste...

Germania: Judecătorul care a dat sentința „Fără măști, fără distanțare, fără teste pentru elevi în școli” este anchetat de Poliție

Judecătorul care a dat câștig de cauză părinților care au cerut ca copiii lor să nu poarte măști în școli, Christian Dettmar din Weimar, este anchetat de Poliția germană, relevă Focus.de, după ce împotriva acestuia s-au înregistrat zece plângeri penale.

Acesta este acuzat că ar fi „pervertit interpretarea legii”. De cealaltă parte, autoritățile au primit și 91 de scrisori pentru susținerea acestuia, relevă sursa citată.

Misivele, care par să fie standard, cer investigarea celor care l-au reclamat pe judecător, pe motiv că plângerile „au intenția de a intimida alți judecători, astfel încât să nu pună demnitatea copiilor înaintea măsurilor anti-corona”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

În ceea ce-l privește pe judecător, el rămâne ferm pe poziție. „Deși nu am copii de vârstă școlară, am dubii considerabile despre utilitatea măștii”, a declarat el pentru Bild.

Decizia sa, pronunțată pe 8 aprilie, a fost contestată deja de către Ministerul Educației din regiunea Thuringia la Curtea Regională.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 22.233 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Alătură-te R3media și pe Telegram

Pentru că știm cât de important este să primești cât mai ușor știrile și informațiile de care ai nevoie, te invităm să accesezi canalul...

Articole relaționate

Cele mai citite