duminică, iulie 14, 2024
ACTUALITATEGeorge Simion, furios după discuțiile pe buget: A venit covrigarul acesta de...

George Simion, furios după discuțiile pe buget: A venit covrigarul acesta de la Buzău să își bată joc de țara noastră, să își bată joc de profesori. Le-a zis că le mărește salariile de la 1 ianuarie. Nu se ține de cuvânt

Președintele AUR, George Simion, a declarat că obiectivul AUR pentru zilele următoare este acela de a-l determina pe Marcel Ciolacu să se țină de promisiunea făcută profesorilor de a le majora salariile cu 40%. Acesta a precizat că AUR nu a acceptat oferta PSD și PNL de a da fiecărui parlamentar de opoziție 400.000 de lei prin amendamente, subliniind că parlamentarii AUR nu pot fi cumpărați.

„Obiectivul nostru în această seară, mâine, poimâine și în zilele care vor veni este ca actualul Guvern și premierul Marcel Ciolacu să se țină de promisiune și să dea profesorilor 40%, mărirea promisă în timpul grevei. Este un gest normal. Nu putem fi cumpărați, nu putem fi mituiți. Fiecărui parlamentar de opoziție prima dată ne-au oferit 400.000 lei prin amendamente și apoi 500.000 de lei. Noi avem onoare, nu putem accepta aceste lucruri. (…) Ne-au spus anul trecut că putem da 3 milioane de euro. Să alegem 3 obiective care să se realizeze. Am ales 3 consulate, biserici, școli. Atenție: nu s-a realizat nimic! Cum au mințit profesorii ne-au mințit și pe noi. Nu au făcut nimic pentru binele românilor. Să dea banii aceștia pentru mărirea promisă profesorilor. Noi nu luăm nimic! Nu suntem de vânzare! Acești bani, dacă îi au, să îi dea la profesori”, a spus președintele AUR.

Acesta a adăugat că AUR a depus 8317 amendamente și că deputații și senatorii partidului vor bloca „tribuna lui Marcel Ciolacu dacă doar așa înțelege”. „Câtă umilință mai putem îndura? Nu vrem nimic pentru noi, vrem pentru binele românilor. Sunt instituții peste instituții. Dar ce își închipuie? În Parlamentul acesta până să intre AUR au făcut ce au vrut ei. Acum ce s-a întâmplat? S-a radicalizat mesajul? Cine sunt ei? Cei care și-au bătut joc de această țară de 33 de ani. Gata cu clanul Ciolacilor care conduce România. A venit covrigarul acesta de la Buzău să își bată joc de țara noastră, să își bată joc de profesori. Le-a zis că le mărește salariile de la 1 ianuarie. Nu se ține de cuvânt. (…) Nu există nici o alternativă cu acești covrigari. Acest limbaj radical e pe măsura lor, pe măsura nesimțirii lor”, a mai afirmat George Simion.

Președintele AUR a subliniat că va face tot ce ține de el „ca să nu mai fie niciun român batjocorit, umilit și mințit”. „Destul cu minciuna, destul cu ipocrizia! Premierul Ciolacu trebuie să își dea demisia dacă nu mărește cu 40% salariile profesorilor. Până aici!”

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE