News ȘTIRI Franța: Un profesor a fost decapitat după ce le-a arătat elevilor caricaturi...

Franța: Un profesor a fost decapitat după ce le-a arătat elevilor caricaturi cu Mohamed

Un profesor francez care le arătase elevilor săi caricaturi cu Mahomed a fost decapitat vineri în apropiere de Paris, relatează AFP, citată de Agerpres.

Potrivit unei surse din poliţie, victima era un profesor de istorie în Conflans Sainte-Honorine, în regiunea pariziană, care le arătase elevilor săi caricaturi cu profetul Mahomed la o oră de curs.

Profesorul a fost ucis nu departe de colegiul în care lucra, a precizat aceeaşi sursă. Atacatorul său a fost împuşcat mortal de poliţie,

Inițial au fost reținute patru persoane, între care un minor, ulterior alte cinci persoane fiind reținute, informează AFP, citând o sursă judiciară.

 

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 3.440 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Cele mai citite

Articole relaționate