ACTUALITATEFranța: Un profesor a fost decapitat după ce le-a arătat elevilor caricaturi...

Franța: Un profesor a fost decapitat după ce le-a arătat elevilor caricaturi cu Mohamed

Un profesor francez care le arătase elevilor săi caricaturi cu Mahomed a fost decapitat vineri în apropiere de Paris, relatează AFP, citată de Agerpres.

Potrivit unei surse din poliţie, victima era un profesor de istorie în Conflans Sainte-Honorine, în regiunea pariziană, care le arătase elevilor săi caricaturi cu profetul Mahomed la o oră de curs.

Profesorul a fost ucis nu departe de colegiul în care lucra, a precizat aceeaşi sursă. Atacatorul său a fost împuşcat mortal de poliţie,

Inițial au fost reținute patru persoane, între care un minor, ulterior alte cinci persoane fiind reținute, informează AFP, citând o sursă judiciară.

 

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT