ACTUALITATE Franța: Un profesor a fost decapitat după ce le-a arătat elevilor caricaturi...

Franța: Un profesor a fost decapitat după ce le-a arătat elevilor caricaturi cu Mohamed

Un profesor francez care le arătase elevilor săi caricaturi cu Mahomed a fost decapitat vineri în apropiere de Paris, relatează AFP, citată de Agerpres.

Potrivit unei surse din poliţie, victima era un profesor de istorie în Conflans Sainte-Honorine, în regiunea pariziană, care le arătase elevilor săi caricaturi cu profetul Mahomed la o oră de curs.

Profesorul a fost ucis nu departe de colegiul în care lucra, a precizat aceeaşi sursă. Atacatorul său a fost împuşcat mortal de poliţie,

Inițial au fost reținute patru persoane, între care un minor, ulterior alte cinci persoane fiind reținute, informează AFP, citând o sursă judiciară.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 16.620 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Articole relaționate

Cele mai citite