vineri, februarie 23, 2024
ACTUALITATEFractură în tabăra USR/PLUS? Dacian Cioloș se opune obligativității vaccinării: Atunci când...

Fractură în tabăra USR/PLUS? Dacian Cioloș se opune obligativității vaccinării: Atunci când introduci o substanță străină în corpul tău, nu poate să te oblige statul să o faci

Dacian Cioloș, copreședinte al Alianței USR/PLUS, a spus că nu susține vaccinarea obligatorie și că „niciun tratament medical” nu poate fi impus.

„Din punctul meu de vedere niciun vaccin nu trebuie să fie obligatoriu, la fel cum niciun tratament medical. Atunci când introduci o substanță străină în corpul tău, nu poate să te oblige statul să o faci. E dreptul tău asupra corpului tău”, a declarat Cioloș la Digi24.

Liderul USR PLUS este de părere că legea vaccinării ar trebui să îmbunătățească cadrul de finanțare al vaccinurilor.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3Media.

„Trebuie însă o lege a vaccinării care să stabilească că pentru anumite maladii care creează efecte negative masive și pentru sănătatea populației să existe finanțări pentru vaccin”, a mai spus Cioloș.

Declarația lui Cioloș vine ca un șoc pentru tabăra USR/PLUS, care s-a manifestat mereu foarte explicit în favoarea vaccinării obligatorii.

Celălalt copreședinte al Alianței USR/PLUS, Dan Barna, s-a declarat în favoarea obligativității anul trecut.

„Principiul în sine este unul corect, pe care îl susțin. Vaccinarea este un drept la viață al copiilor. Ceea ce este deja confirmat și dovedit medical este cazul să folosim. Trebuie să ieșim din logica unor principii din evul mediu, că ne protejează sfântul spirit”, a spus atunci Barna.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Apilarmel și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

1 COMENTARIU

  1. La data de 27 ianuarie 2021, Consiliul Europei a votat Rezoluția 2361, care prevede, printre altele :
    – la punctul 7.3.1. (adresându-se guvernelor celor peste 45 state europene membre) :„ Asigurați-vă că cetățenii sunt informați că vaccinarea NU este obligatorie și că nimeni nu e presat politic, social sau altfel să se vaccineze, dacă nu dorește s-o facă; 7.3.2. — Asigurați-vă că nimeni nu este discriminat pentru că nu a fost vaccinat din cauza unor posibile riscuri pentru sănătate sau pentru că nu dorește să fie vaccinat.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE