ACTUALITATEFOTO | Copiii, supuși presiunii de la vârste fragede. LEGO a lansat...

FOTO | Copiii, supuși presiunii de la vârste fragede. LEGO a lansat primul set de jucării cu tematică LGBT

Lego a  primul său set cu tematică LGBT numit Everyone Is Awesome (Toată lumea e minunată). Setul LGBT+ Lego va conține 11 figurine noi, toate, cu excepția uneia, fără o denumire specifică de gen pentru a „exprima individualitatea”.

Matthew Ashton, vicepreședintele departamentului de design la Lego Group și cel care a creat setul LGBT +, a declarat că a creat setul pentru biroul său din compania Lego, pentru că dorea ceva care „să mă reflecte pe mine și pe comunitatea LGBTQIA+ de care sunt atât de mândru și din care fac parte”.

Setul LGBT+ de la Lego are și o arcadă ce imită un curcubeu. Compania a spus că nuanțele dungilor au fost alese pentru a reflecta steagul original Pride, alături de noi nuanțe de albastru deschis, alb și roz care reprezintă comunitatea trans. De asemenea, prezintă și culorile negru și maro pentru a onora diversitatea culorii pielii membrilor din comunitatea LGBT+, potrivit PinkNews.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Compania a precizat că noul set de jucării va fi pus în vânzare începând cu 1 iunie, Ziua Copilului, când debutează și luna pride a comunității LGBT.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

1 COMENTARIU

  1. Le-aș dori un faliment fericit dar există din păcate, destui adulți slabi de minte care să le țină afacerea-n picioare, iar dacă aceștia nu le-ar mai cumpăra produsul wokeismului corporat-idiot, sunt destui stăpâni pe banul public care ar face-o. Măcar de le-ar face biodegradabile, să nu rămână vreo urmă a tâmpeniei de azi care va rușina întreaga istorie de mâine a hiloților Europei de azi.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...