ȘTIRIDan Barna face apel la Biserici să desfășoare campanii de convingere a...

Dan Barna face apel la Biserici să desfășoare campanii de convingere a cetățenilor să se vaccineze

Vicepremierul Dan Barna și ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, au anunțat joi lansarea campaniei naționale a USR-PLUS pentru promovarea vaccinării împotriva Covid-19, făcând apel la ONG-uri, biserici și companii, informează Agerpres.

„Fac un apel la celelalte organizații cu impact semnificativ în societate, ONG-uri, biserici, sindicate, companii să desfășoare propriile activități și campanii de informare și de convingere a cetățenilor să meargă să se vaccineze.”, a declarat vicepremierul.

Campania de vaccinare ar urma să fie mai directă, mai impulsivă și țintită înspre mediul rural, care are cele mai slabe cote în privința vaccinării.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Drehervei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Pentru a nu fi în situația unui val patru din toamnă sau din iarnă și pentru fi pregătiți și pentru a putea să începem să funcționăm din nou ca o societate liberă, în cel mai profund sens al termenului, nu există altă soluția decât vaccinarea. (…)

Este o treime din populație care, voluntar și cu entuziasm, s-a prezentat la vaccin și această treime este în momentul de față aproape epuizată. Mai este o altă treime care își dorește vaccinarea, are disponibilitate și dorință de vaccinare, dar care din diverse motive legate de accesibilitate nu a realizat încă acest vaccin și către această a doua treime a românilor ne adresăm prin aceste campanii.”, a subliniat liderul USR-PLUS.

Ține-ți EROII aproape! Cumpără un tricou sau o bluză cu chipul unui Mare Român și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Dan Barna a făcut apel la autoritățile locale, spunând că această campanie de vaccinare ar trebui privită precum sunt văzute campaniile electorale. Astfel, vicepremierul recomandă o abordare similară, umblatul „din casă în casă”, pentru a convinge oamenii să se vaccineze.

„Fiecare primar – pentru că aud că sunt în țară primari care refuză și nu acordă sprijinul nici măcar caravanelor care vin la ei în localitate -, fiecare autoritate locală, consilierii locali trebuie să privească campania de vaccinare exact așa cum au privit campaniile electorale, atunci când au fost foarte entuziaști să bată la porțile cetățenilor să le ceară votul.

La fel trebuie să fie acum, să meargă la porțile cetățenilor, să le spună că, iată, vine caravana la ei în localitate și să le ofere oportunitate de vaccinare.”, a declarat Dan Barna.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

6 COMENTARII

  1. Bai HaBarna, lasa-te de smecherii, bai politrukul lui peste prajit, habar nu ai pe ce lume traiesti, bai cleptomanule criminal !! Injecteaza-te tu si toata familia ta de hoti ordinari in fiecare zi cu otrava lui Faucci, bai doktor Mengele in devenire !!

  2. Bai barna ne zici si noua cand ai intrat ultima data intr-o biserica? Ca sa cer ceva cuiva ar trebui sa ii arati un pic de respect. Respecti biserica neamului mai romane?

  3. Sa compari vaxinarea cu campania electorala este mai mult decat elocvent pentru interesul pe care il ai. Puteti alege sloganul”Fara vaxinati penali in functii publice!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT