joi, februarie 29, 2024
ACTUALITATEFOTO | Agent Green susține că pe produsele vândute la IKEA din...

FOTO | Agent Green susține că pe produsele vândute la IKEA din Viena au apărut etichete cu mesajul: ATENȚIE: poate conține urme din lemn de la păduri seculare din România

O postare de pe pagina de Facebook Agent Green, care are peste 200.000 de aprecieri și 215.000 urmăritori, a stârnit indignare printre internauți.

ONG-ul a publicat fotografii, despre care susține că sunt făcute în magazinul IKEA din Viena, unde produsele au etichete prin care cumpărătorii sunt avertizați că acestea sunt făcute și din lemn provenit din pădurile seculare din România.

Pe produsele din lemn vândute de IKEA la Vienna au apărut etichete care avertizează consumatorii cu mesajul ”ATENȚIE: poate conține urme din lemn de la păduri seculare din România.”

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Oamenii și-au exprimat indignarea

Zeci de persoane au comentat la postarea Agent Green, majoritatea afirmându-și indignarea față de prezența acestor etichete pe produsele IKEA.

De asemenea, au fost și oameni care au apreciat gestul și l-au considerat o responsabilitate

„Mi se pare totuși că IKEA își asumă responsabilitatea prin etichetele astea de atenționare. Desigur nu e destul și nu ne consolează cu nimic, însă a recunoaște greșeala face parte din procesul de vindecare. Să observăm ce vor face în continuare“, a scris un utilizator.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Eu sigur nu mai cumpăr ceva de la IKEA. Ever!“, a scris un altul.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE