ACTUALITATEFOTO | Agent Green susține că pe produsele vândute la IKEA din...

FOTO | Agent Green susține că pe produsele vândute la IKEA din Viena au apărut etichete cu mesajul: ATENȚIE: poate conține urme din lemn de la păduri seculare din România

O postare de pe pagina de Facebook Agent Green, care are peste 200.000 de aprecieri și 215.000 urmăritori, a stârnit indignare printre internauți.

ONG-ul a publicat fotografii, despre care susține că sunt făcute în magazinul IKEA din Viena, unde produsele au etichete prin care cumpărătorii sunt avertizați că acestea sunt făcute și din lemn provenit din pădurile seculare din România.

Pe produsele din lemn vândute de IKEA la Vienna au apărut etichete care avertizează consumatorii cu mesajul ”ATENȚIE: poate conține urme din lemn de la păduri seculare din România.”

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Oamenii și-au exprimat indignarea

Zeci de persoane au comentat la postarea Agent Green, majoritatea afirmându-și indignarea față de prezența acestor etichete pe produsele IKEA.

De asemenea, au fost și oameni care au apreciat gestul și l-au considerat o responsabilitate

„Mi se pare totuși că IKEA își asumă responsabilitatea prin etichetele astea de atenționare. Desigur nu e destul și nu ne consolează cu nimic, însă a recunoaște greșeala face parte din procesul de vindecare. Să observăm ce vor face în continuare“, a scris un utilizator.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Eu sigur nu mai cumpăr ceva de la IKEA. Ever!“, a scris un altul.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

  • Balsam pentru sufletul românesc. Gata Oricând!Balsam pentru sufletul românesc. Gata Oricând!
    Sunt încă sub influența vizionării filmului „Gata Oricând! Eroii de la Podul Jiului”, deși au trecut aproape 24 ore de când am plecat de la cinema. Este un film despre… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate