ACTUALITATEEXCLUSIVITATE | VIDEO George Simion, la protestul din Piața Universității: Românii să...

EXCLUSIVITATE | VIDEO George Simion, la protestul din Piața Universității: Românii să înțeleagă că dacă nu ies în stradă, ne vor închide pe toți în case

Pe 7 noiembrie, sute de români s-au strâns în Piața Universității pentru a protesta împotriva posibilei introduceri a certificatului verde.

Între protestatari s-a aflat și George Simion, co-președintele AUR. Într-o declarație oferită în exclusivitate R3media, deputatul a spus că vor veni vremuri și mai grele decât cele de azi, dacă românii nu vor ieși în stradă să protesteze.

„Sunt prezent pentru că vor urma vremuri mult mai grele și pentru că românii trebuie să înțeleagă că dacă stau în case, ne închid pe toți. Să nu mai stea să doarmă, să iasă în stradă.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul „O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media,

Iar cei care sunt în imposibilitatea de a ieși, să ne ajute pe facebook, pe youtube, pe tik-tok, să răspândească adevărul, pentru că trăim în epoca minciunii.

O să fim alături de români mereu și pentru libertate”, a spus George Simion, într-o intervenție în exclusivitate pentru R3media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate