vineri, septembrie 22, 2023
ACTUALITATEE gata? Autoritățile renunță și la ultima rămășiță privind pandemia: DISPARE informarea...

E gata? Autoritățile renunță și la ultima rămășiță privind pandemia: DISPARE informarea zilnică privind cazurile noi

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a explicat, într-un mesaj pentru presă, că informarea în cazul Covid – 19 se va realiza ca la gripă, adică SĂPTĂMÂNAL și a precizat că numărul de cazuri, spitalizări și numărul de pacienți la ATI sunt reduse.

„Informarea va fi săptămânală, similar cu ceea ce se face pe gripa. În aceasta perioada nu am mai avut decât un raport subunitar al ratei bazale de reproducere, iar numarul de cazuri, respectiv de spitalizare și ATI e redus”, a transmis Alexandru Rafila.

Ministerul Sănătății a anunțat, luni, că nu va mai publica în fiecare zi buletinul privind cazurile de Covid, decesele și internările, ci va prezenta doar un buletin săptămânal.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis (alergie la praf, polen, venin) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

De acum înainte, veți primi o informare săptămânală privind situația Covid. Ea va transmisă în fiecare zi de luni”, au anunțat reprezentanții Ministerului Sănătății.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Decizia se aplică începând din această săptămână și este o premieră de la începutul pandemiei, scrie G4Media.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

4 COMENTARII

  1. Alexandru Rafila a spus adevarul ca ,,pandemia” a fost doar o simpla gripa? Dar fraierii care au bagat in ei serul experimental, numit de “specialisti” vaccin, ce fac acum?

  2. certificatul verde acordat naivilor va fi folosit pentru amprenta de carbon, ca de aia i-au si zis verde. Asa ca aveti grija cu flatulatiile, pe langa masca bucala se recomanda si cea dorsala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate