luni, octombrie 2, 2023
ACTUALITATEExperții internaționali despre doza 4 de vaccin anti Covid: Nu există dovezi...

Experții internaționali despre doza 4 de vaccin anti Covid: Nu există dovezi că protejează populația de peste 60 de ani

România a autorizat doza a patra de vaccin anti Covid deși interesul oamenilor pentru administrarea acestui ser a scăzut considerabil, după cum R3media a mai relatat. „Surpriza” vine din partea Centrului European pentru Prevenţia şi Controlul Bolilor(ECDC ), potrivit căruia nu există nicio dovadă că protejează populația de peste 60 de ani împotriva acestui virus, notează libertatea.ro.

Mai mult decât atât, experții internaționali spun că vor monitoriza în continuare efectele adverse ale vaccinului anti Covid, în contextul în care au fost semnalate mai multe cazuri de tromboză severă(cheaguri de sânge).

La această concluzie s-a ajuns în urma unor studii realizate în Israel, potrivit cărora imunitatea oferită de doza 4 durează aproximativ șase săptămâni, în cazul persoanelor fără alte probleme de sănătate, notează sursa citată, care citează New England Journal of Medicine.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar  Lăptișor de matcă crud și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Pentru adulţii cu vârsta sub 50 de ani, sănătoşi, cei mai mulți dintre experți cred că  sunt suficiente  primele trei doze ale vaccinului împotriva Covid. Totodată, experții internaționali consideră că se vor dezvolta alte forme ale vaccinului, care să ofere o protecție mai bună pentru alte tulpini ale virusului.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

România urmează să primească încă 87 de milioane de doze de vaccin anti Covid până în 2023, deși nici măcar un sfert din populație nu s-a vaccinat cu doza a treia. Alexandru Rafila, ministrul Sănătății, a transmis că va solicita Comisiei Europene renegocierea contractelor privind furnizarea de astfel de vaccinuri, pentru că numărul dozelor care urmează să vină sunt în mod evident inutile.

 

 

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate