joi, februarie 2, 2023
ACTUALITATEDupă ce toată presa mainstream a vorbit de „Flurona“ și „Deltacron“ și...

După ce toată presa mainstream a vorbit de „Flurona“ și „Deltacron“ și a înspăimântat populația, oamenii de știință spun că acestea nu există din punct de vedere biologic

Oamenii de știință au menționat că o presupusă mutație hibridă a virusului SARS-CoV-2 numită „Deltacron”, descoperită într-un laborator din Cipru, este cel mai probabil rezultatul unei contaminări de laborator și nu o nouă variantă de îngrijorare, potrivit ScienceAlert.

Presa cipriotă a raportat descoperirea sâmbătă, descriind-o ca având „fondul genetic al variantei Delta împreună cu unele dintre mutațiile variantei Omicron”.

Deși este posibil ca aceste coronavirusuri să se combine din punct de vedere genetic, cazurile sunt rare, iar oamenii de știință care analizează descoperirea mutației „Deltacron” spun că este puțin probabilă.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Secvențele cipriote Deltacron raportate de mai multe instituții de presă mari par a fi contaminate”, a scris Tom Peacock, virolog la departamentul de boli infecțioase de la Imperial College London.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar  Lăptișor de matcă crud și vei contribui la susținerea siteului R3media.

În plus, Jeffrey Barrett, șeful Inițiativei pentru studii genomice Covid-19 de la Institutul Wellcome Sanger din Marea Britanie, a precizat că presupusele mutații sunt localizate pe o parte a genomului care este vulnerabilă la erori în anumite proceduri de secvențiere.

„Este aproape sigur că nu este o mutație biologică alcătuită din Delta și Omicron”.

În ultima săptămână, au apărut rapoarte neverificate despre apariția unui virus „flurona” sau „fluronă”, o combinație a gripei și a virusului SARS-CoV-2, pe care Organizația Mondială a Sănătății a respins-o.

“Să nu folosim cuvinte ca Deltacron, flurona sau fluronă. Vă rog! Aceste cuvinte implică o combinație de viruși/variante și acest lucru nu se întâmplă”, a scris pe Twitter Maria van Kerkhove, epidemiolog în boli infecțioase la OMS.

De la începutul anului, întreagă presă mainstream din România a vorbit despre presupusa variantă mutantă Deltacron și despre Flurona, o combinație între gripa sezonieră și virusul SARS-CoV-2.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate