ACTUALITATEDupă ce au pierdut finala EURO 2020 în fața Italiei, britanicii boicotează...

După ce au pierdut finala EURO 2020 în fața Italiei, britanicii boicotează restaurantele și localurile italiene

Campionatul European de Fotbal (EURO 2020) s-a încheiat cu victoria Italiei în fața Angliei, la loviturile de departajare. Suporterii englezi nu și-au revenit încă după înfrângere și sunt de-a dreptul supărați pe Italieni. După finala de duminică, rezervările în restaurantele italiene din Regatul Unit au scăzut cu 55%, informează Mediafax.

După cum a raportat TheFork UK, lider în rezervările de restaurante, pub-urile englezești au cunoscut o creștere uriașă în ultimele zile, în timp ce restaurantele și barurile italiene s-au prăbușit.

La asta a contribuit și gluma lui Bonucci de după finală despre mâncarea „pastelor”, determinându-i pe britanici să abandoneze focaccia și pizza pentru a se întoarce la „fish and chips”, mâncarea tradițională britanică.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

1 COMENTARIU

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...