joi, februarie 29, 2024
ACTUALITATEDrumul Iancului, străbătut în acest an de tineri din toată țara și...

Drumul Iancului, străbătut în acest an de tineri din toată țara și de Nicolae Furdui Iancu

Drumul Iancului a fost străbătut în acest an de moți și tineri din toate colțurile țării, fiind susținuți de legendarul interpret de muzică populară Nicolae Furdui Iancu, scrie Alba 24.

În total, aceștia au mers 45 de kilometri.

Grupul a plecat din fața casei memoriale Avram Iancu din Vidra de Sus, a trecut prin Bulzeștii de Sus (județul Hunedoara), de unde s-a dus mai departe, spre Țebea.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Noi am fost la Țebea cu sufletul, să ne cinstim Crăișorul. Și atât.

Mulțumim cu tot sufletul, tuturor oamenilor frumoși care au venit din toate colțurile țării pentru a parcurge împreună, pe jos, 45 de km – Drumul Iancului, drumul ce duce spre România din noi!

Drumul Iancului a fost străbătut în acest an de moți și tineri din toate colțurile țării, fiind susținuți de binecunoscutul interpret Nicolae Furdui Iancu.

Ne-au fost alături Nicolae Furdui Iancu, tineri din Țara Moților și Țara Zarandului, Marcel Șerb – Vatra Românească, frații și surorile de la Asociația Neamunit – România, Liga Studenților din Iași și Timișoara, Cetatea Neamului din Sântana – Arad” a postat, după marș, Daniel Stanc, unul dintre organizatori, relevă Alba24.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE