ACTUALITATEDr. Emilian Imbri spune că Bucureștiul urmează să fie carantinat: Va fi...

Dr. Emilian Imbri spune că Bucureștiul urmează să fie carantinat: Va fi din ce în ce mai rău. Trecem în anul următor cu mască

Fostul manager al Spitalului de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din București declară că Bucureștiul urmează să intre într-un nou blocaj. „Mai durează foarte mult. Trecem în anul următor cu mască. Va fi din ce în ce mai rău. Bucureștiul, mai mult ca sigur se va închide. Va fi mai rău decât ce a fost. Vor fi pacienți mai mulți și cu simptomatologie mai gravă. Situația nu mai este sub control. Trebuie luate măsuri mult mai stricte, nepopulare. Va fi un tsunami al infectărilor. Nu mai e timp de șovăială”, spune Emilian Imbri.

Măsurile de suplimentare a paturilor ATI nu vor fi suficiente, crede medicul.

„Nu va fi o rezolvare să mărim numărul de paturi de la terapie intensivă la 2.000, de exemplu. În Italia, lucrurile s-au mai lămurit puțin pentru că au murit bătrânii. Acum vin la rând tinerii cu comorbidități. Ar trebui să colaboreze instituțiile între ele. Nu doar Covid există în România”, a spus Imbri la TVR.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

2 COMENTARII

  1. De ce il mai bagati in seama pe (L)imbri(cul) asta? De ce-i difuzati mesajele ce raspandesc/propaga teroarea/frica? Trebuie sa-i ignoram total, sa le intoarcem spatele: “NU NE INTERESEAZA CE AVETI DE SPUS!” Chiar nu intelegem odata ca suntem cobaii/victimele acestor TERORISTI? Ne-a lovit pe toti “Sindromul Stockolm”?

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...