ACTUALITATEDoi agenți de Poliție reținuți pentru 24 de ore pentru moartea bărbatului...

Doi agenți de Poliție reținuți pentru 24 de ore pentru moartea bărbatului din Pitești

Procurorul șef al Parchetului Pitești a transmis ca măsura a fost luata ținând cont de imagini, declarațiile martorilor si raportul necrologic.

„S-a decis reținerea pe 24 de ore pentru doi agenți. S-a schimbat încadrarea in loviri cauzatoare de moarte, iar pedeapsa este închisoare de la 6 la 12 ani.

La audieri cei doi au încercat să emită variante.

Au fost analizate imaginile, declarațiile martorilor si raportul de necropsie privind natura loviturilor.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

Vor fi administrate probe și in zilele următoare”, a transmis procurorul șef.

Medic legist: Moartea bărbatului a fost violentă

Moartea bărbatului care a decedat in timp ce era evacuat de polițiști de pe o terasă din municipiul Pitești a fost una violentă, survenită în urma unui politraumatism, iar cauza imediată de deces a fost asfixia mecanică, a declarat, duminică, medicul șef Dan Manu, care a prezentat rezultatele autopsiei, într-o conferință de presa la Pitești, conform Agerpres.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Tinctură de propolis și vei contribui la susținerea siteului R3media

În urma evenimentului de vineri, in cauza a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de purtare abuzivă și ucidere din culpă, iar cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș.

Duminica, premierul Cîtu i-a solicitat ministrului Afacerilor Interne, Lucian Bode, o anchetă foarte rapida în cazul bărbatului decedat in timp ce era evacuat de polițiști de pe o terasă din municipiul Pitești, punctând ca vinovații trebuie sa răspundă.

Vineri dimineața, un bărbat a fost pus la pământ de agenții care încercau sa-l evacueze de pe o terasă. Bărbatul a murit ulterior.

1 COMENTARIU

  1. Acești milițieni sunt foarte curajoși cu persoanele in vârstă,dar în fața,,taganilor”își înghit limba.la pârnaie cu ei și fără drept de pensie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 22.233 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Alătură-te R3media și pe Telegram

Pentru că știm cât de important este să primești cât mai ușor știrile și informațiile de care ai nevoie, te invităm să accesezi canalul...

Articole relaționate

Cele mai citite