sâmbătă, februarie 4, 2023
ACTUALITATEDialog Steve Bannon - Arhiepiscopul catolic Vigano: Papa Francisc este liderul spiritual...

Dialog Steve Bannon – Arhiepiscopul catolic Vigano: Papa Francisc este liderul spiritual al „religiei universale” dorite de ideologia globalistă

Arhiepiscopul Carlo Maria Viganò a fost invitatul lui Steve Bannon la emisiunea pe care acesta o realizează „War Room”, în care cei doi au discutat despre situația la zi din Statele Unite și din lume.

În cadrul interviului realizat de fostul consilier al Președintelui Trump, Vigano a declarat că China este aliata „deep state-ului” global, pentru că aceleași interese, inclusiv în domeniul spiritual, acolo unde lider ar fi Papa Francisc.

„Dictatura Partidului Comunist Chinez este aliată statului global profund, pe de o parte, astfel încât împreună să poată atinge obiectivele pe care le au în comun, pe de altă parte, deoarece planurile pentru Marea Resetare sunt o oportunitate de a spori puterea economică a Chinei în lume, începând cu invazia piețelor naționale. În același timp în care urmărește acest proiect în politica sa externă, China urmărește un plan intern de restabilire a tiraniei maoiste, care necesită anularea religiilor (în primul rând religia catolică), înlocuindu-le cu o religie a statului care cu siguranță are multe elemente comune cu religia universală dorită de ideologia globalistă, al cărei lider spiritual este Bergoglio”, a spus Vigano.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Arhiepiscopul Vigano consideră că ar fi un dezastru pentru SUA ca Joe Biden să ajungă președinte, deoarece acesta este doar „o marionetă”, adevăratul lider fiind vice-președintele Kamala Harris.

Pur și simplu mă gândesc cine este adversarul lui Trump și numeroasele sale legături cu China, statul profund și susținătorii ideologiei globaliste. Mă gândesc la intenția sa de a ne condamna pe toți să purtăm măști, așa cum a recunoscut sincer. Mă gândesc la faptul că, incontestabil, el este doar o marionetă în mâinile elitei, care sunt gata să-l înlăture de îndată ce decid să-l înlocuiască cu Kamala Harris”, a continuat arhiepiscopul.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner  și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Acesta se întreabă ce fel de lume se pregătește pentru a o înlocui pe aceasta, considerată de unii așa de teribilă.

„Pe sceptici îi întreb: dacă modelele care ni se propun astăzi sunt atât de cumplite, la ce se vor putea aștepta copiii noștri când elita va fi reușit să preia controlul total asupra națiunilor? Familii fără tată și mamă, poliamor, sodomie, copii care își pot schimba sexul, anularea religiei și impunerea unui cult infernal, avort și eutanasie, abolirea proprietății private, o dictatură medicală, o pandemie perpetuă. Aceasta este lumea pe care o dorim, pe care o doriți pentru voi, copiii dvs., familia și prietenii voștri?

Cu toții trebuie să devenim conștienți de cât de mult susținătorii Noii Ordini Mondiale și ai Marii Resetări urăsc valorile inalienabile ale civilizației noastre greco-creștine, precum religia, familia, respectul pentru viață și drepturile inviolabile ale persoanei umane și suveranitate națională”, a continuat Vigano, care consideră că acestea nu sunt simple teorii „ale conspirației” de vreme ce se consumă atât de mult timp pentru a fi combătute.

 

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

  • Sub bocancul lui BocanceaSub bocancul lui Bocancea
    De cateva zile la Iasi avem ocazia sa vedem Razboiul din Ucraina. Nu este vorba de mascarada ruso-americana din Ucraina, ci de o alta mascarada care se vrea a fi… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate