ACTUALITATEDeputatul Daniel Gheorghe spune că „aripa Cîțu” din PNL „pare să practice...

Deputatul Daniel Gheorghe spune că „aripa Cîțu” din PNL „pare să practice tactica pământului pârjolit și să dea foc la partid pentru a putea pune mâna pe frâiele celui mai vechi organism politic din UE”

Deputatul Daniel Gheorghe afirmă că viitoarele alegeri din PNL nu reprezintă o simplă bătălie politică, ci „o bătălie pentru supraviețuirea Partidului Național Liberal atacat din înăuntru și din exterior de forțe străine de sufletul liberal românesc purtând orientări ideologice dintre cele mai dubioase moral și cărora le repugnă grav două cuvinte: Libertate și Național!”.

Evident, Daniel Gheorghe se referă la „tabăra Cîțu”, el fiind un susținător al celuilalt candidat pentru șefia partidului, Ludovic Orban.

Parlamentarul afirmă că votul din PNL este „este decisiv pentru viitorul României ca națiune suverană, ca națiune liberă”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Cine crede ca apropiatul Congres PNL din 25 septembrie este o bătălie între două tabere din PNL, între presupuse “grupuri de interese” ori între opțiuni întemeiate pe preferințe subiective pentru persoanele implicate în cursă se găsește în mare eroare. În fapt este o bătălie pentru supraviețuirea Partidului Național Liberal atacat din înăuntru și din exterior de forțe străine de sufletul liberal românesc purtând orientări ideologice dintre cele mai dubioase moral și cărora le repugnă grav două cuvinte: Libertate și Național!

Nu pot sta impasibil să văd cum instituția politică de al cărui nume se leagă România Modernă devine un ambalaj strălucitor tocmai potrivit pentru a ascunde abil toate acele apucături ale politicii de joasă speță pe care PNL-ul le-a respins întotdeauna și care arată tot ceea ce se poate găsi mai respingător și mai puțin benefic oamenilor în societatea românească.

Nu vreau sa spun cuvinte mari însă votul acesta din 25 septembrie este decisiv pentru viitorul României ca națiune suverană, ca națiune liberă și pe picioarele ei unde omul este liber să aleagă după propria sa conștiință și unde fiecare persoană poate să țină capul sus cu demnitate și fără să se teamă de nimeni!”, a menționat el.

Daniel Gheorghe numește tabăra Cîțu drept „stânga internă”, care „pare să practice tactica pământului pârjolit și să dea foc la partid pentru a putea pune mâna pe frâiele celui mai vechi organism politic din Uniunea Europeană”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„ PNL nu a fost niciodată un partid al lumpenului agresiv ori al arbitrariului care aduce aminte de metodele odioase ale fostei securități și nici nu isi poate permite a deveni vreodată un partid în care să își facă loc frica de a rosti cu adevărat ceea ce gândești și ceea ce simți.

De luni de zile sunt șocat să văd această competiție din PNL în care stânga internă din partid, grupata în jurul lui Florin Cîțu, pare să practice tactica pământului pârjolit și să dea foc la partid pentru a putea pune mâna pe frâiele celui mai vechi organism politic din Uniunea Europeană.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Nu cred în povești cu reformisme goale de orice substanță, nu cred în personaje cu pretenții “providențiale” parașutate pe listele parlamentare și direct la vârful partidului în dispreț total pentru lupta uriașă pe care o duc mii și mii de liberali de bun-simț de la baza partidului; pe lucrul necontenit al acestor oameni buni încearcă a se cățăra în stilul “omului nou” direct sus cei pentru care PNL nu este decât un vehicul al arivismului politic!
De asemenea m-am saturat de descurcăreții și descurcărețele din partid care râd batjocoritor când le vorbim despre martirii liberali din închisorile comuniste, care disprețuiesc adânc politica întemeiată pe principii și pe respect între oameni, care în afară de jocuri politicianiste de culise și de interese individuale nu au fost capabili de nimic niciodată în interesul Românilor.

Să votezi moțiunea liberal-conservatoare “Forța Dreptei” este un gest de patriotism și de demnitate personală în această clipă!
Colegi liberali, nu acceptați impuneri ori presiuni, toate aceste lucruri sunt mult sub demnitatea voastră de oameni liberi care nu răspund decât în fața cetățenilor României!
Alegerea pentru moțiunea liberal-conservatoare și pentru Ludovic Orban este una de respect pentru noi înșine, pentru fiecare dintre noi, este o expresie de minimă normalitate pentru acea Românie frumoasă în care credem și în care nu acceptăm nicio formă de servitute ori de colectivism gregar!”, a încheiat Daniel Gheorghe.

Congresul PNL este pe 25 septembrie.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

4 COMENTARII

 1. PNL nu mai este partid liberal de cand a intrat in el indivizi ca Johannis,Citu Mitu, Gorghiu,Turcan,Fenechiu,Vilceanu si alte specimene de proasta calitate.

 2. Da, ce să zic. De parcă până acum PNL-ul era o mare sfârâială și brusc de când cu Câțu s-au stricat lucrurile. Îl înjuram înainte pe Orban, acum ăsta e ăla bun și trebuie să-l înjurăm pe Câțu. E aceeași mânărie ca la restricții: de la început au fost idioate, apoi au fost și mai idioate, apoi au revenit dar nu s-au mai simțit la fel de idioate, deși suntem fix în același loc ca la început. Ba părem chiar mai mulțumiți acum, sau cel puțin împăcați.
  Politicianul e politician și întotdeauna își știe stăpânul. Oricâtă gargară mai face, mâna care trebuie tot se pupă. Cum face și Neamțu cu Băse.

 3. Daca inainte ma bucuram la mesajele lui conservatoare si suveraniste , acum imi lasa impresia unui pacalici….

  Ce liberal bre? Vaccinare obligatorie, educatie sexuala obligatorie, morti goi bagati in saci de plastic, genocid in spitale prin protocoale ucigase si lipsa accesului la sistemul medical, lipsa crasa de transparenta.

  Ce conservatori bre? Cimitire inchise, nu tu Inviere, blocare pelerinaje, inchidere biserici, educatie sexuala…

  Traiesti intr-o lume paralela domnule ilfovean zeflemist. Daca inainte zeflemeaua mai avea o baza, acum devii din ce in ce mai mult o coaja lipsita de continut…

  Sustine in continuare acest vehicul putred numit PNL…

 4. Să fim serioși, nu există nici-un „celui mai vechi organism politic din UE”! Ăștia de după 1990 nu au nici-o tangență cu liberalismul care s-a gătat imediat după cel de-al doilea război mondial.

  De când „votul din PNL este „este decisiv pentru viitorul României ca națiune suverană, ca națiune liberă”.”?
  „Liberalii” ăștia de strânsură au o părere exagerat de distorsionată asupra realității în care se scaldă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...