luni, octombrie 2, 2023
ȘTIRIDental West - clinica stomatologica de care ai nevoie atunci când ai...

Dental West – clinica stomatologica de care ai nevoie atunci când ai o urgență medicală în Brașov

Durerile dentare se numără printre cele mai intense tipuri de durere, o durere profundă, care nu-ți mai permite să te concentrezi pe alte lucruri și necesită atenție imediată. De asemenea, spre diferență de alte tipuri de durere, durerile dentare sunt aproape imposibil de tratat acasă și de cele mai multe ori apar din senin și îți iau viața cu asalt.

Pentru a acționa corespunzător în cazul unei dureri de dinți și a depăși cât mai rapid un astfel de eveniment, chiar și persoanele cu o dantură sănătoasă trebuie să aibă la îndemână datele de contact ale unui cabinet stomatologic profesional, la care să poată apela imediat, în caz de nevoie.

Pentru persoanele care locuiesc în Brașov, dar și cele care doresc să se trateze acolo, recomandăm cabinetul medical Dental West, cu o echipă de medici empatici și cu multă experiență.

Dental West este o clinică stomatologică Brașov unde de peste 20 de ani persoanele care se confruntă cu probleme dentare își găsesc alinarea, beneficiind de atenția unor medici profesioniști care folosesc tehnologie de ultimă generație în efectuarea tratamentelor lor.

Prin ce se deosebești Dental West de alte clinici stomatologice?

Doar în Brașov există peste 350 de clinici stomatologice, lucru pentru care găsirea unui medic cu care să rezonezi perfect este o misiune foarte dificilă. Fiecare din aceste clinici stomatologice are la bază un concept propriu, iar investițiile în tehnologie, precum și cunoștințele și experiența medicilor diferă și ele de la cabinet la cabinet.

De aceea, mersul la dentist, pentru o persoană neinformată, este ca un joc de noroc. Și cum ar putea fi altfel mai ales dacă începi căutările abia atunci când durerea ți-a întunecat deja mințile și nu te gândești decât la ce poți să faci pentru a o face să dispară?

Tocmai pentru că aleg prima variantă care le iese în cale, de multe ori pacienții cabinetelor stomatologice pleacă de la dentist nemulțumiți, cu banii cheltuiți și cu o spaimă justificată față de echipamentele medicale și tratamentele stomatologice.

Dar din dorința de a-ți oferi informații prețioase în legătură care s-ar putea să-ți fie de folos la un moment dat, dacă te confrunți vreodată cu o durere dentară, îți vom prezenta în continuare mai multe detalii despre Dental West, una din cele mai bune clinici stomatologice din Brașov.

Dental West a luat ființă în anul 1995, ca o afacere de familie care s-a extins treptat, având în acest moment deschise 4 centre de tratament în diferite cartiere din oraș, astfel încât brașovenii să poată beneficia de tratamente stomatologice profesionale, fără a fi nevoiți să se deplaseze prea mult.

Pe lângă faptul că oferă servicii medicale de excepție, Dental West este o clinică pionier, care a introdus pe piața din Brașov concepte nemaipomenite, extrem de utile pentru pacienți. De exemplu, Dental West este prima clinică stomatologică din Brașov care a creat un website și de asemenea, prima care a introdus conceptul de turism stomatologic în această zonă a țării.

Pentru profesionalismul medicilor de la Dental West, pacienți din alte orașe și chiar din alte județe vin să se trateze în acest oraș.

Tehnologia de care dispun cabinetele Dental West este și ea una de ultimă generație. În anul 2008, Dental West a fost prima clinică dentară din Brașov care deținea un computer tomograf, iar odată cu anul 2022, a devenit proprietara celui mai performant tomograf dentar din Brașov, care permite efectuarea de radiografii panoramice și tomografii dentare 3d. Acest aparat funcționează emițând radiații scăzute, la același nivel cu cele emise de aparatele din generațiile mai vechi, speciale pentru tomografii panoramice.

Încă de la început, la Dental West s-a pus un accent deosebit pe transparență. Prețurile tratamentelor au fost și sunt mereu la dispoziția clienților pe website-ul oficial, iar toate intervențiile se realizează pe baza unui plan de tratament personalizat, astfel încât fiecare persoană care apelează la Dental West să știe din start cât va costa fiecare manoperă și de ce este ea necesară.

Mai există și alte avantaje pe care clinica Dental West le oferă pacienților săi, dar te invităm să le descoperi pe cont propriu, garantându-ți că vei avea parte de o experiență pozitivă!

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate