luni, octombrie 2, 2023
ACTUALITATEVIDEO | Deputatul Dan Tanasă: PSD și PNL cheltuie milioane de lei...

VIDEO | Deputatul Dan Tanasă: PSD și PNL cheltuie milioane de lei lunar pentru ca presa să nu vorbească despre ce fac ei. Ci despre ce fac ceilalți, despre AUR. Dar AUR este la guvernare?

Deputatul AUR, Dan Tanasă, a acuzat coaliția de guvenământ, PSD-PNL, că aruncă milioane de lei, lunar, în buzunarele presei, pentru a distrage atenția de la problemele țării.

El s-a întrebat de ce „toată lumea discută despre AUR”, dacă acest partid este în opoziție, iar cheile puterii sunt în altă parte.

„27 de milioane de lei a cheltuit PSD din banii publici, pe care i-a dat televiziunilor, ziarelor, portalelor de știri. Din buzunarul dvs.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

Știți cât a cheltuit PNL pe presă? 18 milioane de lei. Vedeți pe cineva în spațiul public că discută despre asta?

Toată lumea discută despre AUR, de parcă AUR ar fi la guvernare. Rețeta e simplă: ei cheltuie milioane de lei pe lună și presa nu va vorbi despre ei. Ci despre ceilalți. Despre AUR”, a spus Dan Tanasă la Brașov.

Vicepreședintele AUR a zis că acum există o coaliție mare, de partide parlamentare și neparlamentare, care nu se atacă.

„E o nuntă mare: PSD, PNL, UDMR, PMP, Pro România. Nu se atacă nimeni.

Eu am spus așa, mai plastic, mai pe românește: Dă-i în mă-sa pe ăștia de la AUR, nu ei sunt la guvernare. Nu ei au acces la putere, la decizie. Ci ăia de la PSD-PNL.Ăia de la AUR pot să alerge goi pe stradă, nu mă interesează. Că nu la ei e decizia”, a mai zis deputatul AUR.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

1 COMENTARIU

  1. si dupa ce ajung la guvernare incep cu greaua mostenire, nu putem noi face in 2 ani ce au stricat altii in 30, vom comanda un audit sa vedem situatia reala a banilor furati de cei dinainte, etc etc

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate