ACTUALITATEDan Bittman: Cifrele, nu vorbele, arată că nu a fost nicio pandemie....

Dan Bittman: Cifrele, nu vorbele, arată că nu a fost nicio pandemie. Totul e din condei făcut, hai mă, ce naiba!

Artistul Dan Bittman a declarat că declararea pandemiei nu a fost susținută de cifre, totul fiind „din pix”.

„Pandemia nu poate să existe pe vorbe. Pe cifre, da. Și acestea spun că nu a prea fost. În România, s-au infectat un milion și ceva și s-au vindecat 1,45 milioane. S-au vindecat”, a spus el la Marius Tucă Show.

El s-a arătat sceptic și-n privința noilor valuri anunțate de către autorități.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Că vine valul 3, 4, 5, e o aberație. Noi ne luptăm cu o chestie invizibilă, iar unii ne dau telefon și ne spun: vedeți că peste două luni vine. De unde știi tu că vine? Totul e din condei făcut, hai mă, ce naiba!”, a explicat artistul.

Bittman suspectează că va urma o nouă perioadă de restricții, dar a spus că nu o va mai accepta și va protesta în fața Guvernului.

„Ei ne-au pregătit toată vara. Acum ne pregătesc, pentru că peste două luni ne închid iar. Mai au ceva de vândut? E al doilea an de pandemie și tu nu ți-ai dublat numărul de paturi?

Eu voi protesta în fața Guvernului și cine va dori să facă la fel, îl rog s-o facă”, a menționat el la emisiunea lui Marius Tucă.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți.Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

4 COMENTARII

  1. “E al doilea an de pandemie și tu nu ți-ai dublat numărul de paturi?”

    Asta e cea mai desteapta intrebare. Raspunsul la intrebarea asta arata ca defapt e o plandemie nu o pandemie.

  2. Iar prostul asta.. “ne luptam cu o chestie invizibila”, imbecilul nu a terminat nici 8 clase pe bune daca nu stie ca virusurile nu se vad cu ochiul liber.
    Sa faci si tu si ma-ta covid sa te convingi daca altfel nu te duce mintea

  3. Domnule Bittman apreciez pozitia d-voastra corecta in ceea ce priveste teatrul mondial care este covidul. Sa stiti ca suntem multi cei care va suntem alaturi. Multa sanatate si sa dea Domnul sa treaca timpul si sa privim aceste zile ca unele trecute si pe care sa nu le mai repetam!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate